Sve u POV , ubijanje minut pre eventa ,fabrike oruzja
ID : 26720
ID : 10840
ID : 16688
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa i mi posto se znamo malo smo se zapucali jbgPrvi ste poceli palicama da udarate i posto se znamo mislio sam da je sprdnja i puko sam koj metak , nisam znao da ste tolko umobolni da me zavrsavate 1 minut pred event , ne samo mene nego i moje
druze ovaj drugi put kad si krenuo da pcuas imao sam manje od pola heltMa nema sta tu ko je prvi poceo da puca prvi ste nas udarili , zato sam puknuo koj metak mislio sam da je sprdnja , prijavljujem za ubijanje pre eventa , nije vam prvi put da ubijate ljude pre eventa i ako se vec zajebavate zajebavajte se a ne da se glupirate
pa pucali si i oni vidi se na kraju kako tvoj sakriva pusku nakon sto je nas ispucoPrvi ste poceli palicama da udarate i posto se znamo mislio sam da je sprdnja i puko sam koj metak , nisam znao da ste tolko umobolni da me zavrsavate 1 minut pred event , ne samo mene nego i moje
neznam ja o kakav warn se prica kad nemamo neformalnulik iz gotti ispucao ceo rafal na nas slobodno nek dobijemo warn i mi i oni kad se prave pametni
ne radi ti video deckoSve u POV , ubijanje minut pre eventa ,fabrike oruzja
Toliko ste jadni da nemate neformalnu,i da koja vam je ovo vec familija da pravite jedno 50Sta pokusavas da im nabijes warm kad nemaju neformalnu nemozes nista da uradis
ne radi ti video decko
ahahah zato padate ko kerovi na svaki bizz warToliko ste jadni da nemate neformalnu,i da koja vam je ovo vec familija da pravite jedno 50
Zato vas pola banovani zbog citevaahahah zato padate ko kerovi na svaki bizz war
zato nikog nije banovan druze zato kacimo redovno povove i ne seri bato ako vi nemate ruke ne citujemoZato vas pola banovani zbog citevaajde pokri se usima mali 08