Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20523
Players nickname
Hejz Gotti
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 25, 2022
Time of violation
3:19
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=hG5LWl6jrxU

hejzWarngotti

Player
Player
Ma nema sta tu ko je prvi poceo da puca prvi ste nas udarili , zato sam puknuo koj metak mislio sam da je sprdnja , prijavljujem za ubijanje pre eventa , nije vam prvi put da ubijate ljude pre eventa i ako se vec zajebavate zajebavajte se a ne da se glupirate

hejzWarngotti

Player
Player
Prvi ste poceli palicama da udarate i posto se znamo mislio sam da je sprdnja i puko sam koj metak , nisam znao da ste tolko umobolni da me zavrsavate 1 minut pred event , ne samo mene nego i moje

sabanvenganza

Player
Player
Prvi ste poceli palicama da udarate i posto se znamo mislio sam da je sprdnja i puko sam koj metak , nisam znao da ste tolko umobolni da me zavrsavate 1 minut pred event , ne samo mene nego i moje
pa i mi posto se znamo malo smo se zapucali jbg

jovanontop

Player
Player
Ma nema sta tu ko je prvi poceo da puca prvi ste nas udarili , zato sam puknuo koj metak mislio sam da je sprdnja , prijavljujem za ubijanje pre eventa , nije vam prvi put da ubijate ljude pre eventa i ako se vec zajebavate zajebavajte se a ne da se glupirate
druze ovaj drugi put kad si krenuo da pcuas imao sam manje od pola helt
jel to sprdnja

jovanontop

Player
Player
pa pucali si i oni vidi se na kraju kako tvoj sakriva pusku nakon sto je nas ispuco

sabanvenganza

Player
Player
lik iz gotti ispucao ceo rafal na nas slobodno nek dobijemo warn i mi i oni kad se prave pametni

hejzWarngotti

Player
Player
Zaboravio sam da nemate neformalnu , ne isplati mi se da se jebavam sa vama da dobijete demorgan 2 sata , povlacim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom