pokazivanje POV-ova na discordKakvo pokazivanje?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pokazivanje POV-ova na discordKakvo pokazivanje?
Kakvo pokazivanje PoV na discord? Prvi put čujem .. možda ste vi nama tražili ja nikom nisam , niti sam čuo da je neko naš od vas tražio.pokazivanje POV-ova na discord
Bravo bogaljuPovlacim zalbu
Desilo se dosta puta da trazimo pov od vas umjesto na forum odma, ali laganoKakvo pokazivanje PoV na discord? Prvi put čujem .. možda ste vi nama tražili ja nikom nisam , niti sam čuo da je neko naš od vas tražio.
Tako jeSvi is hidre zapamtite tog Arthura.. Hvala brato sto si me posetio, od sad nema vise nikakvo pokazivanje na Disc, idete odma na forum. Budite mi dobri
Pa samo vi i možete da tražite PoV od nas .... svakako da je nešto bilo što ne treba na tim PoV završilo bi ovde , ne znam šta se gubite ti i Niko? Glumite mi neku dobrotu kao ne reportate nego na disc pitate ... pa to ti je isto kao i forum , da neko naš nema pov svakako bi ovde završio...Desilo se dosta puta da trazimo pov od vas umjesto na forum odma, ali lagano
Šta oćeš ti što sheraš akaunt sa Mihajlom Richem a admini neće da te ban ???? Aaa Moncler kuče malo od 15 godinaTako je
vaziPa samo vi i možete da tražite PoV od nas .... svakako da je nešto bilo što ne treba na tim PoV završilo bi ovde , ne znam šta se gubite ti i Niko? Glumite mi neku dobrotu kao ne reportate nego na disc pitate ... pa to ti je isto kao i forum , da neko naš nema pov svakako bi ovde završio...
Šta oćeš ti što sheraš akaunt sa Mihajlom Richem a admini neće da te ban ???? Aaa Moncler kuče malo od 15 godina
Nadam se da ste me razumelivazi
nisamNadam se da ste me razumeli
Pa kad si glup kao kurac i ti ovaj Niko .nisam
vaziPa kad si glup kao kurac i ti ovaj Niko .
Bedjak običan ..ajde ovo ono tisina tu citer*
Kaže ti Artur koji je prodao acc da si glup,ae pls Artur pokri se usimaPa kad si glup kao kurac i ti ovaj Niko .
vazi brateBedjak običan ..
Ima range sa silosa do kraja konstrukcija vadi se kao nije cheater .....
Idi plači po forumu za unban , a to što admini neće da te banuju a u logovima lepo piše da sheraš akaunt ... izgleda ... da si bulju nekom davao.Kaže ti Artur koji je prodao acc da si glup,ae pls Artur pokri se usima
ti si najjaci ovdje na serveru brate moj, svi smo mi go kuracIdi plači po forumu za unban , a to što admini neće da te banuju a u logovima lepo piše da sheraš akaunt ... izgleda ... da si bulju nekom davao.