Druže , tvoje "važi" sve govori....ti si najjaci ovdje na serveru brate moj, svi smo mi go kurac
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Druže , tvoje "važi" sve govori....ti si najjaci ovdje na serveru brate moj, svi smo mi go kurac
Najbolje je prošao tvoj lider familije u svim tim poslovima...... jel vam deli tudju imovinu ???Kaže ti Artur koji je prodao acc da si glup,ae pls Artur pokri se usima
zato sto je suvisno bilo sta tebi odgovorit, iskreno, vidim da si tezak covjek tako daDruže , tvoje "važi" sve govori....
Drug , dovoljno ste ovde izabalavili , predjte negde na drugo mesto.zato sto je suvisno bilo sta tebi odgovorit, iskreno, vidim da si tezak covjek tako da
Jeste dao mi je dosta stvari,ali su zapecacene na mainuNajbolje je prošao tvoj lider familije u svim tim poslovima...... jel vam deli tudju imovinu ???
Druže pozdravio te Mihajlo Rich sa kim sheraš akaunt ....Jeste dao mi je dosta stvari,ali su zapecacene na mainu