Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved NonRP Fly, PG, Koriscenje vozila NG-a u privatne svrhe | NG

Status
Not open for further replies.
Your ID
1635
Players nickname
Matee Prior
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 31, 2022
Time of violation
1:48
Proofs
https://streamable.com/imt0ak

Richard Darkin

Player
Player
Ako avion prestane da radi ili se i najmanje pokveari, dovoljno da se neosposobi da leti dalje, pilot ima pravo da vanredno sleti na najblizi moguci put koji je ravan, da bi sacuvao svoj zivot i avion. Ne vidim nikakav problem sa time sto je sleteo tu, morao je da popavi avion. Tako da nije Non-RP Fly i PG, a takodje nije ni koriscenje vozila NG-a u privatne svrhe jer je patrolirao gradom u to vreme kada mu se pokvario avion.

Na ovom snimku mozete videti da se ovakve stvari desavaju i u stvarnosti kada je hitan slucaj:

.Matee Prior

Ayyyy, they done let the GDs in the door
Player
Ako avion prestane da radi ili se i najmanje pokveari, dovoljno da se neosposobi da leti dalje, pilot ima pravo da vanredno sleti na najblizi moguci put koji je ravan, da bi sacuvao svoj zivot i avion. Ne vidim nikakav problem sa time sto je sleteo tu, morao je da popavi avion. Tako da nije Non-RP Fly i PG, a takodje nije ni koriscenje vozila NG-a u privatne svrhe jer je patrolirao gradom u to vreme kada mu se pokvario avion.

Na ovom snimku mozete videti da se ovakve stvari desavaju i u stvarnosti kada je hitan slucaj:
Sleti sa blizzardom na ovakvu cestu ? ide u postu po kit ? Nakon toga samo sjeda u avion i poleti ? LMAO 🤡🤡🤡🤡

.Matee Prior

Ayyyy, they done let the GDs in the door
Player
Mi smo najavili vezbe letenja i svi ste mogli to da vidite, kako je on zavrsio dole ja ne znam to je vec kazna za njega...
najavili ste da idete u postu pokupiti stvari za svoje potrebe sa org avionom ? BOZO 🤡

Status
Not open for further replies.
Top Bottom