Prvo je pitanje kolko kazni vasi svi clanovi ukupno imaju pitanje je...Pitanje je da li pilot poseduje POV razumes, a na tvom dokazu se ne vidi da je on koristio u svoje svrhe...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo je pitanje kolko kazni vasi svi clanovi ukupno imaju pitanje je...Pitanje je da li pilot poseduje POV razumes, a na tvom dokazu se ne vidi da je on koristio u svoje svrhe...
vise nego cjelokupni budget NGaPrvo je pitanje kolko kazni vasi svi clanovi ukupno imaju pitanje je...
Svi do jednog na proveru ja mislim a i ovaj ID 53 ako je u NG a lider je Nef.Org daleki onda idete.vise nego cjelokupni budget NGa
Ne izvaljuj se sinovac, zao mi vas.Svi do jednog na proveru ja mislim a i ovaj ID 53 ako je u NG a lider je Nef.Org daleki onda idete.
Moras da prevedesNe izvaljuj se sinovac, zao mi vas.
zao mi vas.
E moj matee
00agent najaci
Gle admin jeboteAdministrator ima pravo odbiti razmatranje prigovora ako:
Ja ne znam jesil ti ovdje pravio montazu sa turfa ili si snimao pak normalno snimao :/
- Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta )
Sve se vidi na pov a za vase misljenje vas nitko nije pitao gospodine TomAdministrator ima pravo odbiti razmatranje prigovora ako:
Ja ne znam jesil ti ovdje pravio montazu sa turfa ili si snimao pak normalno snimao :/
- Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta )
Druze ja ne znam si bitanJe l sam ja jedini sto je skapirao da Zaklani pise "najace" umesto "najjace"?
Gospodine Mate mozda ste zamjenili POV mozda je ovo bilo namjenjeno za neku montazu ili nesto slicno :/Sve se vidi na pov a za vase misljenje vas nitko nije pitao gospodine Tom
jedino teletabisi imaju neformalnu da bi robali... Svi normalni imaju neformalnu zbog informala.Svi do jednog na proveru ja mislim a i ovaj ID 53 ako je u NG a lider je Nef.Org daleki onda idete.
Nije nije gospodine TomGospodine Mate mozda ste zamjenili POV mozda je ovo bilo namjenjeno za neku montazu ili nesto slicno :/
Ja ipak mislim da si pogresan video upload ,ali nemojte dzaba warnove nabijat primit ce vas Gospon Limun u FIB kada uzme lidera i tebe i Deytonu nemojte plakat :/Nije nije gospodine Tom
Au druze kolko nisi bitan.jedino teletabisi imaju neformalnu da bi robali... Svi normalni imaju neformalnu zbog informala.
Lagano brate dok vi vodite ne hvala.Ja ipak mislim da si pogresan video upload ,ali nemojte dzasba warnove nabijat primit ce vas Gospon Limun u FIB kada uzme lidera i tebe i Deytonu nemojte plakat :/