Mislim da jos sanjate TomJa ipak mislim da si pogresan video upload ,ali nemojte dzaba warnove nabijat primit ce vas Gospon Limun u FIB kada uzme lidera i tebe i Deytonu nemojte plakat :/
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Mislim da jos sanjate TomJa ipak mislim da si pogresan video upload ,ali nemojte dzaba warnove nabijat primit ce vas Gospon Limun u FIB kada uzme lidera i tebe i Deytonu nemojte plakat :/
Za matu sam ozbiljno mislio a za tebe sam se salio ti i onako nisi u planovima.Iz prostog razloga jer si nebitna karika u ovome svemu..Lagano brate dok vi vodite ne hvala.
Snovi mogu i da postanu java u bas puno slucajeva srdacan pozdrav gospodine MateMislim da jos sanjate Tom
i ti.razloga jer si nebitna karika u ovome svemu..a.Iz
Na POV-u se ne vidi gde je avion korišćen u svoje svrhe. Pošaljite ceo POV gde se vidi kako čovek koristi avion u svoje svrhe.
Pozdrav brate. Ko si ti?Au druze kolko nisi bitan.
Resen je moze izadji sa foruma
Plaky plaky
Pozdrav i vama gospodine TomSnovi mogu i da postanu java u bas puno slucajeva srdacan pozdrav gospodine Mate
Jedan opasan deckoPozdrav brate. Ko si ti?
Najjači si druže činjenica je da sam u regroup usao bio zbog par ljudi činjenica je da me nije interesovalo ko je lider fib-a i činjenica je da si i dalje nebitanResen je moze izadji sa foruma
I stvarno ne znam što misliš da si me tako rešio to je možda fora nebitnih ljudi pa ne kontamResen je moze izadji sa foruma
Najjači si druže činjenica je da sam u regroup usao bio zbog par ljudi činjenica je da me nije interesovalo ko je lider fib-a i činjenica je da si i dalje nebitan
bio u fibu 21 rank nalozio se ko da bio ceo zivot irl, voli preferira
.!.
Ti i ovaj djordje bas pametnibio u fibu 21 rank nalozio se ko da bio ceo zivot irl, voli preferira