momci me prepoznaju na ic eventu znaju moje ime vredjaju me ja vas molim da kaznite ove momke sve ima u pov vi odlucite
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jel ispada oruzje??a i sve jedno cete dobiti za 3.1 i mg bmk mogu samo da ti kazem da si budala koja nema rl zivot i bmk za 7 panela mogu da kupim i tb i paneli al iskHotel "IC" event HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
193k imas buraz.Jel ispada oruzje??a i sve jedno cete dobiti za 3.1 i mg bmk mogu samo da ti kazem da si budala koja nema rl zivot i bmk za 7 panela mogu da kupim i tb i paneli al isk
I vec ste okaceni za nlr tako da uzivkaj mi 7 dana bez organizacijuJel ispada oruzje??a i sve jedno cete dobiti za 3.1 i mg bmk mogu samo da ti kazem da si budala koja nema rl zivot i bmk za 7 panela mogu da kupim i tb i paneli al isk
Ovo mi je twink kad bi znao sta sve imam na main acc193k imas buraz.
Nek admini odluce a sve jednk ce dobiti kaznu koju zasluzuje lik ima 30 god svadja se sa klincima od 15 16 godznaju ti ime jer su te ubili i pise ime
Šta ti dečko pričaš ahahhahahaha imaš 12 godina pokrij se ušima , de ti je martin sprdandzija hahahahahahahaa reci mu da ga pozdravlja casella fam ahahahhahahaOvo mi je twink kad bi znao sta sve imam na main acc
Ti imaš 12 ne 15,16Nek admini odluce a sve jednk ce dobiti kaznu koju zasluzuje lik ima 30 god svadja se sa klincima od 15 16 god
Moze martin da ti svrsi usta isk decko je napravio sve bez 1 ulozen evro dok ste vi davali hiljade evra da bi vam uspelo u igrici pokri se ti usima kupi zivot ako to moze da se kupi al ok braco bmk za vas i onk ste nebitni momci koji imaju problema u zivotu pa dosli ovde da se kurce a u rl pacovi mali ae z jebo te martin ustaŠta ti dečko pričaš ahahhahahaha imaš 12 godina pokrij se ušima , de ti je martin sprdandzija hahahahahahahaa reci mu da ga pozdravlja casella fam ahahahhahaha
A ti me kao znas pa znas da imam 12 godina ae bre napusis mi se kurca majmune retardiraniTi imaš 12 ne 15,16
Vredjanje na forumu ...Moze martin da ti svrsi usta isk decko je napravio sve bez 1 ulozen evro dok ste vi davali hiljade evra da bi vam uspelo u igrici pokri se ti usima kupi zivot ako to moze da se kupi al ok braco bmk za vas i onk ste nebitni momci koji imaju problema u zivotu pa dosli ovde da se kurce a u rl pacovi mali ae z jebo te martin usta
Dečače od 12 ljetaA ti me kao znas pa znas da imam 12 godina ae bre napusis mi se kurca majmune retardirani
sine nemas ni osiguranje za kucu da platis a ne da nekog kupisJel ispada oruzje??a i sve jedno cete dobiti za 3.1 i mg bmk mogu samo da ti kazem da si budala koja nema rl zivot i bmk za 7 panela mogu da kupim i tb i paneli al isk
Druze dodjete li mi ispred fam house da ubijate opet icicete na gradski svaki dan ja vas necu ds trpimsine nemas ni osiguranje za kucu da platis a ne da nekog kupis
ovo stvarno nije okej.Moze martin da ti svrsi usta isk decko je napravio sve bez 1 ulozen evro dok ste vi davali hiljade evra da bi vam uspelo u igrici pokri se ti usima kupi zivot ako to moze da se kupi al ok braco bmk za vas i onk ste nebitni momci koji imaju problema u zivotu pa dosli ovde da se kurce a u rl pacovi mali ae z jebo te martin usta
Sta nije fer cim sam vas okacio odma mi dolazite sa pricom kako ste uzeli sve martinu kako ste ga zajebali pretite mi oc kako ce da napravite cevape od mn ja sve to trpim samo mi kazi jel to ok da se neko izivljava nad mene al nece vam ovo proci imam sve dokaze decko od 30 godina nas klince jebe jel to ok samo mi reci jel to okovo stvarno nije okej.
Ja sam svako malo banovan zboz debila kao sto ste vi koji glume ludilo na serveru al ok momci bmk necu vise ni da igram jel na srv ostao samo najveci sljam i jadnici koji ne znaju sta je rl nije to na meni da odlucujem isk boli me k al nije u redu ja ispadam kriv za sveSta nije fer cim sam vas okacio odma mi dolazite sa pricom kako ste uzeli sve martinu kako ste ga zajebali pretite mi oc kako ce da napravite cevape od mn ja sve to trpim samo mi kazi jel to ok da se neko izivljava nad mene al nece vam ovo proci imam sve dokaze decko od 30 godina nas klince jebe jel to ok samo mi reci jel to ok