Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11605
Players nickname
Ilijaz Sprdandzija
Suspect ID
4210,19844
Date of violation
Aug 31, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/ps6zlzGClGw

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player
Hotel "IC" event HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player
Jel ispada oruzje??a i sve jedno cete dobiti za 3.1 i mg bmk mogu samo da ti kazem da si budala koja nema rl zivot i bmk za 7 panela mogu da kupim i tb i paneli al isk
193k imas buraz.

ilija sprdandzija

Player
Player
Šta ti dečko pričaš ahahhahahaha imaš 12 godina pokrij se ušima , de ti je martin sprdandzija hahahahahahahaa reci mu da ga pozdravlja casella fam ahahahhahaha
Moze martin da ti svrsi usta isk decko je napravio sve bez 1 ulozen evro dok ste vi davali hiljade evra da bi vam uspelo u igrici pokri se ti usima kupi zivot ako to moze da se kupi al ok braco bmk za vas i onk ste nebitni momci koji imaju problema u zivotu pa dosli ovde da se kurce a u rl pacovi mali ae z jebo te martin usta

TheGreatArthur

Get yourself a gun.
Player
Moze martin da ti svrsi usta isk decko je napravio sve bez 1 ulozen evro dok ste vi davali hiljade evra da bi vam uspelo u igrici pokri se ti usima kupi zivot ako to moze da se kupi al ok braco bmk za vas i onk ste nebitni momci koji imaju problema u zivotu pa dosli ovde da se kurce a u rl pacovi mali ae z jebo te martin usta
Vredjanje na forumu ...
A ti me kao znas pa znas da imam 12 godina ae bre napusis mi se kurca majmune retardirani
Dečače od 12 ljeta

Ruždo Prangija

◇♧◇♧
Player
ovo stvarno nije okej.

ilija sprdandzija

Player
Player
ovo stvarno nije okej.
Sta nije fer cim sam vas okacio odma mi dolazite sa pricom kako ste uzeli sve martinu kako ste ga zajebali pretite mi oc kako ce da napravite cevape od mn ja sve to trpim samo mi kazi jel to ok da se neko izivljava nad mene al nece vam ovo proci imam sve dokaze decko od 30 godina nas klince jebe jel to ok samo mi reci jel to ok

ilija sprdandzija

Player
Player
Sta nije fer cim sam vas okacio odma mi dolazite sa pricom kako ste uzeli sve martinu kako ste ga zajebali pretite mi oc kako ce da napravite cevape od mn ja sve to trpim samo mi kazi jel to ok da se neko izivljava nad mene al nece vam ovo proci imam sve dokaze decko od 30 godina nas klince jebe jel to ok samo mi reci jel to ok
Ja sam svako malo banovan zboz debila kao sto ste vi koji glume ludilo na serveru al ok momci bmk necu vise ni da igram jel na srv ostao samo najveci sljam i jadnici koji ne znaju sta je rl nije to na meni da odlucujem isk boli me k al nije u redu ja ispadam kriv za sve

Status
Not open for further replies.
Top Bottom