De la kruz familija da se najstroze kazni, pozvali su 3. lika dok su mrtvi, ubio me bez rp razloga i jos ih dize sa zemlje kao da je bog licno. Da ne pricam kako svakog dana dolaze u nasu familiju i baitaju.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!MG kad zovete ovog mutavog da dodje da vas ozivi. Koristite discord.sta je tu mass rule break
Ovo su momci koji pricaju kupite ruke , covek stoji ne mogu revom da ga pogodeDe la kruz familija da se najstroze kazni, pozvali su 3. lika dok su mrtvi, ubio me bez rp razloga i jos ih dize sa zemlje kao da je bog licno. Da ne pricam kako svakog dana dolaze u nasu familiju i baitaju.
I slona bi omasio sa 2metra daljine.Ovo su momci koji pricaju kupite ruke , covek stoji ne mogu revom da ga pogode
Moras malo pravila bolje da naucis LeoRuizzzzSvaka čast nemam riječi ako vam je Grand život samo živite. A ja koliko vidim oni su krenuli van dvorišta nakon čega on krece pucati na njih. A kao drugo di je dokaz da su koristiti discord. A kao treće piše u mom ro chat bravo degeni
Niko nije rekao da nam je grand zivot , stvar je u tome da kada dodjem na server da se opustim necu da vidim vas balavce kako rdmate po ceo dan i vredjate bez razlogaSvaka čast nemam riječi ako vam je Grand život samo živite. A ja koliko vidim oni su krenuli van dvorišta nakon čega on krece pucati na njih. A kao drugo di je dokaz da su koristiti discord. A kao treće piše u mom ro chat bravo degeni
Ne moze pisati u chatu kad je mrtav xD jos jedan dokaz da veze sa igrom nemas. MG-ali ste preko diskroda ili neke druge platforme za komunikaciju sto nije dozvoljeno u RP situaciji.Svaka čast nemam riječi ako vam je Grand život samo živite. A ja koliko vidim oni su krenuli van dvorišta nakon čega on krece pucati na njih. A kao drugo di je dokaz da su koristiti discord. A kao treće piše u mom ro chat bravo degeni