Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28422
Players nickname
Djoksi Gotti
Suspect ID
20505, 18846, 7033
Date of violation
Aug 31, 2022
Time of violation
17:32
Proofs
https://youtu.be/_vwdLk201oA

Duki Suzzuki

Player
Player
Koji RP ovi igraju :ROFLMAO:. Dodju i rade Baiting, MG, PG i 6.15 a ovaj mutavi im kao neki lider ne zna prosto prosirenu recenicu da sastavi.

LeoRuizzzz

Player
Player
Svaka čast nemam riječi ako vam je Grand život samo živite. A ja koliko vidim oni su krenuli van dvorišta nakon čega on krece pucati na njih. A kao drugo di je dokaz da su koristiti discord. A kao treće piše u mom ro chat bravo degeni

hejzWarngotti

Player
Player
Svaka čast nemam riječi ako vam je Grand život samo živite. A ja koliko vidim oni su krenuli van dvorišta nakon čega on krece pucati na njih. A kao drugo di je dokaz da su koristiti discord. A kao treće piše u mom ro chat bravo degeni
Moras malo pravila bolje da naucis LeoRuizzzz

hejzWarngotti

Player
Player
Niko nije rekao da nam je grand zivot , stvar je u tome da kada dodjem na server da se opustim necu da vidim vas balavce kako rdmate po ceo dan i vredjate bez razloga

Duki Suzzuki

Player
Player
Ne moze pisati u chatu kad je mrtav xD jos jedan dokaz da veze sa igrom nemas. MG-ali ste preko diskroda ili neke druge platforme za komunikaciju sto nije dozvoljeno u RP situaciji.

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 7033 dobit će kaznu za G.P 6.15​
  • ID 28422 dobit ce kaznu za MG​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom