By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nisam ubagao radio, mislim da je u pitanju Dsync..Frajer se zgliča prije bizwara preko radia tako što uđe u kola dok kofol priča na isti i onda ovdje trči mi zgrčen kao da ima proljev..
Hahaha nisam se ja s nikim spajao ni spojio. Al brate kako si se ispanicario ovo treba save za buducnost. Hahahaha meni bas ovo smjesno chill nece te zapravo ubit xdvolio bih tvoj glas čuti ili Lukasov kad hoćete Vendettom da se spojite, a do prekjuče se niste mogli kao
Također imam pov i kod mene ja trčim normalno. Ako je potrebni postaviti ću kada budem za pc-em.Nisam ubagao radio, mislim da je u pitanju Dsync..
osobom kojoj glas nisam čuo, a komentariše svako malo nešto i kao uvijek je upravu, ne želim niti imam vremena raspravljati se... nazovi me na discord pa ćemo popričati kao ljudi i riješiti na fin način, taman da se i upoznamoHahaha nisam se ja s nikim spajao ni spojio. Al brate kako si se ispanicario ovo treba save za buducnost. Hahahaha meni bas ovo smjesno chill nece te zapravo ubit xd
dostavi POV da vidim jesil normalno trčao ili je u mojim očima bilo tako, ma da znam jedino se može ugličat kao u onoj heal medkit animaciji i to bude kao u mojim očima, ali kad radio zbagaš i gpeakaš, ne vidiš se uopšte i nisam htio kačit sve do sada, ali dobro doći će vrijeme i za to, pucate me a ne vidite se, gličate radio od lidera pa nadalje...Također imam pov i kod mene ja trčim normalno. Ako je potrebni postaviti ću kada budem za pc-em.
Očekujemo da se obesiš kad ti twink bude banovan za sherovanje jadoA sta si ocekivao od Hydre
Zamisli posaljes u demorgan coveka 2 minuta pre eventa hahahahaHahaha nisam se ja s nikim spajao ni spojio. Al brate kako si se ispanicario ovo treba save za buducnost. Hahahaha meni bas ovo smjesno chill nece te zapravo ubit xd
Resiga brateU jbt koja panika kada Hydra ide u push nisam znao da toliko ispanicarimo ljude. Vice 533333 aaaa upomoc aaa
ne bi ti bilo loše malo pravopis popraviti, mislim da svakako imaš previše slobodnog vremenaResiga brate
skloni zalbu ako zelis pokazat cu ti na disc da se ne jebem sad sa upload videaadostavi POV da vidim jesil normalno trčao ili je u mojim očima bilo tako, ma da znam jedino se može ugličat kao u onoj heal medkit animaciji i to bude kao u mojim očima, ali kad radio zbagaš i gpeakaš, ne vidiš se uopšte i nisam htio kačit sve do sada, ali dobro doći će vrijeme i za to, pucate me a ne vidite se, gličate radio od lidera pa nadalje...
povući ću žalbu kad na vrbi rodi grožđeskloni zalbu ako zelis pokazat cu ti na disc da se ne jebem sad sa upload videaa
humor ha ha hapovući ću žalbu kad na vrbi rodi grožđe
Nemam nis sa tim a ako mogu znati kakvu mu to prednost daje uopste? Mn to samo smeta kad je mnFrajer se zgliča prije bizwara preko radia tako što uđe u kola dok kofol priča na isti i onda ovdje trči mi zgrčen kao da ima proljev...
slobodno ti ostavi svoj POV ovdje, nemam ja šta na discordu s tobom gledati tvoj POV, dostavi da svi vidimo s čime raspolažete gospodinehumor ha ha ha
vazislobodno ti ostavi svoj POV ovdje, nemam ja šta na discordu s tobom gledati tvoj POV, dostavi da svi vidimo s čime raspolažete gospodine
saljem vcrsvazi
ocito pucaju kompleksi sto ne mozes bizz osvojiti pa ti je zelja da banujes nekogslobodno ti ostavi svoj POV ovdje, nemam ja šta na discordu s tobom gledati tvoj POV, dostavi da svi vidimo s čime raspolažete gospodine
takodjer nije radio nego animacija od med kitaocito pucaju kompleksi sto ne mozes bizz osvojiti pa ti je zelja da banujes nekog