sve se vidi na POV.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!mi nismo znali da je event nismo bili obavesceni tako dasve se vidi na POV.
niste bili obavesceni, a taj event je tu svaki dan vec skoro 2 mjeseca razmisli malomi nismo znali da je event nismo bili obavesceni tako da
Pa dobro sta, nisam ja neki retard da idem na takve evente ... Razmisli malo event je u ghettu jbgniste bili obavesceni, a taj event je tu svaki dan vec skoro 2 mjeseca razmisli malo
1.lik je pomenuo te se kod mene nije cuo. Radius govora tog lika nije dosao do mene i nisam ga cuo jebiga. Te nisam u klubu i nisam znao da je eventKao jedan od trkača ti potvrđujem da si se čuo jasno i glasno, isto tako sam čuo i ekipu koja je pucala da govori da je event u pitanju tako da su znali o čemu se radi, neka administracija odluči da li smo mi “retardi” time što neka deca mafijaju na tastaturi i ne dozvoljavaju nam da ispunimo klubske evente. LP
Snimas Bandicamom, on snima jedan sloj. Skini driver od graficke koje vec imas, dobit ces ban bez veze.sve se vidi na POV.
Ahahah čuj ovo… Bandi cam snima sve slojeve i aproved je za snimanjeSnimas Bandicamom, on snima jedan sloj. Skini driver od graficke koje vec imas, dobit ces ban bez veze.
snimam bandicamom zato sto mi nece snimati od graficke pokazuje samo kao file koruptiran upoznat je Abraham sa cijelom situacijom i rekao je da se moze koristit bandicam sve dok se na snimku moze vidjeti sve sto se radi bez uredivanja, sloj 1 je zato sto koristim samo 1 monitor znaci odavno je abraham upoznat sa situacijom ne znam kako da fixam sa grafom da snimam pokuso sam sve nejde. Ako znas neki nacin da se popravi to slobodno mi javi u privatnoj poruciSnimas Bandicamom, on snima jedan sloj. Skini driver od graficke koje vec imas, dobit ces ban bez veze.
Nije aproved evo i dokaz moje zalbe gde sam ja dobio ban za bandicamAhahah čuj ovo… Bandi cam snima sve slojeve i aproved je za snimanje