Kae kidovi kaj se gubite...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemojte se vredjatiKae kidovi kaj se gubite...
Pa sta, ne jebe me pol postoal ce da pucaju warnovi DDD
Screenshot buraz moj ako sam ja reko da je abraham upoznat sa situacijom vezanom za njega onda ne vidim razlog tog tvog gubljenja jednostavno postavis da ti komplet snima sve full ekran i miran si ScreenshotNije aproved evo i dokaz moje zalbe gde sam ja dobio ban za bandicam
Approved - Massive role break I Marabunta
TK-kao sto se vidi pri kraju snimka ubijaju svog coveka i posle toga ga dizu. MG- decku je oduzeta komunikacija kao sto je i sam rekao. FearRp- decko se ni malo ne plasi za svoj zivot kao sto moze da se vidi po ponasanju decka na snimku. beit takodjegta5grand.com
Evo sam sebi si pomocu tog skrina namestio ban, tebi se na snimku ne vidi da altabas igricu i kako ce admini znati da ti snima sve kaad nisi sputao igricu uopsteScreenshot buraz moj ako sam ja reko da je abraham upoznat sa situacijom vezanom za njega onda ne vidim razlog tog tvog gubljenja jednostavno postavis da ti komplet snima sve full ekran i miran si Screenshot
Tako je!Evo sam sebi si pomocu tog skrina namestio ban, tebi se na snimku ne vidi da altabas igricu i kako ce admini znati da ti snima sve kaad nisi sputao igricu uopste
a vidis postavke koje su uradite i da ima samo display 1 bas da vi pojedini klinci ne serete zato ste i dobili tu drugu sliku da se vidi. isto moze me se provjeravat 24/7 jer ja nisam glupa debilcina ko pojedinci da trckaram po gheto i koristim citove, moja igra se svodi na ove trke za klub i preprodaje stanova i auta za to ti treba pamet, a ne cit ko za vas kidareEvo sam sebi si pomocu tog skrina namestio ban, tebi se na snimku ne vidi da altabas igricu i kako ce admini znati da ti snima sve kaad nisi sputao igricu uopste
Ljudi, nemojte se svadjati, ukoliko treba admin ce kazniti nekoga 6.17 nema potrebe za tima vidis postavke koje su uradite i da ima samo display 1 bas da vi pojedini klinci ne serete zato ste i dobili tu drugu sliku da se vidi. isto moze me se provjeravat 24/7 jer ja nisam glupa debilcina ko pojedinci da trckaram po gheto i koristim citove, moja igra se svodi na ove trke za klub i preprodaje stanova i auta za to ti treba pamet, a ne cit ko za vas kidare
Dobro istina, ali mi nismo znali da je event. Nismo u tom klubu drifters ili kako se vec zove pa nismo znali. Tek kad je pisalo na ekranu event starting in 5.....Kazu da nisu znaloi da je event.
Ne dosli smo goloruki u geto da nas sve pobijete.
Vidi se iz snimka da ste dosli da nas poubijate. Da nije tako robali bi nas.
Tacno ste nas pobili i otisli. Tako da momci nemojte da nas folirate.