Radio je covjek pg i cr
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sreća pa ti nisi izgurao auto iz green zone u toku eventa xdRadio je covjek pg i cr
zalosno je to sto si ti bio visa sila i na kraju podrzavas pogreske koje je tvoj prijatelj napravio, bukvalno je frajer trimovao POV odakle je odgurao auto sa vatrogasne xdAl ovo kliziste mrtvo troll mrtvi.Zalosno je to da familija koja je u top 10 iskljucivo zbog pucanja nmze uhvatiti rama sa bugatijem vec se koriste ovakvim metodama.
Druze ja sam svoj posao radio kao administrator i posteno zaradjivao platu to mozes pitati svakog veceg administratora a i manjeg a to sto podrzavam svoje prijatelje uvijek to govori da nisam jajarica i da igrica ne mjenja moj karakter ja vidim POV ne vidim to sto vi pricate i radio sam uvijek po onom sto sam vidio ili snimio.zalosno je to sto si ti bio visa sila i na kraju podrzavas pogreske koje je tvoj prijatelj napravio, bukvalno je frajer trimovao POV odakle je odgurao auto sa vatrogasne xd
Zbog toga sto nisi jajara tvoj drugar ce da dobije 7 danaDruze ja sam svoj posao radio kao administrator i posteno zaradjivao platu to mozes pitati svakog veceg administratora a i manjeg a to sto podrzavam svoje prijatelje uvijek to govori da nisam jajarica i da igrica ne mjenja moj karakter ja vidim POV ne vidim to sto vi pricate i radio sam uvijek po onom sto sam vidio ili snimio.
ok dostavim ti POV sa bizwara kako dolazi obavijest pa cete vi dostaviti POV kako ste auto izguraliDruze ja sam svoj posao radio kao administrator i posteno zaradjivao platu to mozes pitati svakog veceg administratora a i manjeg a to sto podrzavam svoje prijatelje uvijek to govori da nisam jajarica i da igrica ne mjenja moj karakter ja vidim POV ne vidim to sto vi pricate i radio sam uvijek po onom sto sam vidio ili snimio.