Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18622
Players nickname
Tyron Blaydes
Suspect ID
14426
Date of violation
Sep 28, 2022
Time of violation
22:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=32olVOUAJvU

Drac0n

Player
Player
> 5.1 Sve te državne organizacije mogu uhititi osobu ako su sumnjale na kriminalnu radnju.
> 5.2 LSPD/SAHP/FIB ne može zaustaviti osobu, pretražiti je ili zatražiti putovnicu bez IC razloga

Cisto iskoriscavanje skripte (moze se svesti pod Bug Abuse) u svoju korist, samim tim sto svesno znas da ne mogu da te vezu, niti nista da urade povodom toga.

Ne opravdavam ponasanje FIB, samo u gore pomenutim pravilima, imaju pravo da te uhite, ukoliko sumnjaju na kriminalnu radnju. Sumnjali su na kriminalnu radnju i tvoje je bilo da pokazes pasos i skines ih sa dnevnog reda. Ukoliko ne pokazes pasos, takodje imaju pravo da te privedu zbog utvrdjivanja identiteta.

Sa tvoje strane je sto se nisi bojao za svoj zivot i jos BA (ban), sa njihove RDM. Pa sad vidi da li ti se isplati da ostavljas zalbu, ili da povučes.

chikacone

Player
Player
> 5.1 Sve te državne organizacije mogu uhititi osobu ako su sumnjale na kriminalnu radnju.
> 5.2 LSPD/SAHP/FIB ne može zaustaviti osobu, pretražiti je ili zatražiti putovnicu bez IC razloga

Cisto iskoriscavanje skripte (moze se svesti pod Bug Abuse) u svoju korist, samim tim sto svesno znas da ne mogu da te vezu, niti nista da urade povodom toga.

Ne opravdavam ponasanje FIB, samo u gore pomenutim pravilima, imaju pravo da te uhite, ukoliko sumnjaju na kriminalnu radnju. Sumnjali su na kriminalnu radnju i tvoje je bilo da pokazes pasos i skines ih sa dnevnog reda. Ukoliko ne pokazes pasos, takodje imaju pravo da te privedu zbog utvrdjivanja identiteta.

Sa tvoje strane je sto se nisi bojao za svoj zivot i jos BA (ban), sa njihove RDM. Pa sad vidi da li ti se isplati da ostavljas zalbu, ili da povučes.
Nemam razlog da im dam pasos jer nemaju razlog da me smaraju dok kockam a nisam trazen od strane drzave, cim covek prekrsi pravilo posle ide klasicna sprdnja dok se uploaduje klip na youtube .. da dobijem ban sto kockam i dolazi lik i smara me da mu dam pasos a ja odbijam, ti mora da si lud...

chikacone

Player
Player
Warn za FIB sto uznemirava gradjane koji nisu trazeni od drzave u kazinu dok gube na aparatu, Warn za FIB sto pustaju svakakve neznalice u organizaciju, RDM za lika koji me ubija u kazinu a ja bezim za svoj zivot jer vidim pandura koji mora da je na alkoholu ili drogama cim puca neduzne ljude u kaazinu.. Pozz baki sto spamate post ako ste cisti ? Cela poenta price

chikacone

Player
Player
> 5.2 LSPD/SAHP/FIB ne može zaustaviti osobu, pretražiti je ili zatražiti putovnicu bez IC razloga.
Kockam aparat random u kazino dolazi mi iza ledja i smara da mu dam pasos xD

chikacone

Player
Player
> 5.3 LSPD/SAHP/FIB mogao bi koristiti oružje ako to zahtijeva situacija u kojoj se igra uloga.
Ubio me jer me napinje dok igram aparat da izadjem ispred kazina da mu dam pasos hahahah

Drac0n

Player
Player
Obrazlozio sam sve u svom komentaru. Ako ti nivo inteligencije dozvoljava da razumes, razumeces. Ako ne, ne mogu ti pomoci. Uglavnom procitaj pažljivo jos jednom moj komentar.

Drac0n

Player
Player
Sledeci put u RL kad te murija startuje, ti se pravi mudonja pa im nemoj dati ličnu. Bas bih voleo da te vidim posle te situacije😄

Na zahtev sluzbenog lica ti si u obavezi da pokazes licna dokumenta, da l bio trazen ili ne. Govorim za RL, ako imalo se razumes u pravo, znao bi to.

Samim tim sto nisi trazen, ne znam zasto ti je bio problem da das usrani pasos, sem da bi hteo da ih provociras.

Warn FIB nikako ne moze da dobije zbog ove situacije. Mozete samo ti i ovaj agent.

chikacone

Player
Player
Sledeci put u RL kad te murija startuje, ti se pravi mudonja pa im nemoj dati ličnu. Bas bih voleo da te vidim posle te situacije😄

Na zahtev sluzbenog lica ti si u obavezi da pokazes licna dokumenta, da l bio trazen ili ne. Govorim za RL, ako imalo se razumes u pravo, znao bi to.

Samim tim sto nisi trazen, ne znam zasto ti je bio problem da das usrani pasos, sem da bi hteo da ih provociras.
Ja kolko sam kazni za licnu platio u zivotu i kolko puta pobego od istih sto spominjes ti tolko puta u zivotu nisi sam obrisao dupe, to sto tebi jednocifren iq i ne shvatas da dolazis na moj post da pises da pravdas FIB i nagovaras mene da povucem post, mozete samo da prihvatite da mi ... sto bi reko seselj :D znas ti to kako ide

chikacone

Player
Player

Warn FIB nikako ne moze da dobije zbog ove situacije. Mozete samo ti i ovaj agent.
IRL murija u kazino sa oruzjem u ruci nece da udje ni u filmu snimljenom jer bi bilo SCI FI razumes klipane klipanski.. Mozda u buvaru neku ce udju de ti zivis dva pandura da piju kafu, al u kazino dva fibovca da traze ljudima pasose sa pancirima i puskama nikad u zivotu tvom malom

chikacone

Player
Player
IRL murija u kazino sa oruzjem u ruci nece da udje ni u filmu snimljenom jer bi bilo SCI FI razumes klipane klipanski.. Mozda u buvaru neku ce udju de ti zivis dva pandura da piju kafu, al u kazino dva fibovca da traze ljudima pasose sa pancirima i puskama nikad u zivotu tvom malom
Jos da ubiju coveka sto im ne daje pasos... hahahah cutiiiiii siiiiii

Drac0n

Player
Player
Ja kolko sam kazni za licnu platio u zivotu i kolko puta pobego od istih sto spominjes ti tolko puta u zivotu nisi sam obrisao dupe, to sto tebi jednocifren iq i ne shvatas da dolazis na moj post da pises da pravdas FIB i nagovaras mene da povucem post, mozete samo da prihvatite da mi ... sto bi reko seselj :D znas ti to kako ide
Drago mi je da ti je nizak koeficijent, pa si u stvari sam priznao kako si u obavezi da pokazes licnu u RL. Bravo decko, to se trazilo👌

Ma boli me uvo za tebe, ja bih voleo da dobijes ban, ne samo ti, nego svi igrači koji se tako ponašaju. Fib agent je pogresio, treba i on da snosi kaznu naravno.

chikacone

Player
Player
Drago mi je da ti je nizak koeficijent, pa si u stvari sam priznao kako si u obavezi da pokazes licnu u RL. Bravo decko, to se trazilo👌

Ma boli me uvo za tebe, ja bih voleo da dobijes ban, ne samo ti, nego svi igrači koji se tako ponašaju. Fib agent je pogresio, treba i on da snosi kaznu naravno.
Glup si kao dva glupa, jer baki ja sam u obavezi da pokazem licnu kartu jer sam imao wanted lvl IRL glupane glupi, poznat sam policiji, to je dovoljan razlog da mi zatrazi licnu a u gta konju nisam imao wanted lvl razumes sad ? a ti si majmun koji treba da dobije ban sa foruma jer spama tudje postove, nadam se i ban u igrici jer sigurno i tamo pravis sranja..

Drac0n

Player
Player
Izvini krimose nisam te prepoznao. Svi ste neki kriminalci na forumu. Smaras vec, ne zelim uopste da se spustam na tvoj nivo inteligencije, jer ako se spustim, pobedices me na tvom terenu.

Znaci IRL sme murija da ti zatrazi licnu, samo ako imas wl irl..Inace ne sme..Hahahaha..Zanimljivo bas.

"Wanted level irl"🤣 Koliko nivoa, 4? Hahahaha..Aj sto lazes nas, al sebe je najgore...Cuti zivota ti. Da si to sto jesi (odrastao) ne bi podnosio ovakve zalbe i plakao..Aj plači jos malo, kme kme. Hahahaha, wanted level🤣

Vukasin_

Player
Player
Kockamo dva sata vec konje sprdamo se presli malo na aparat cujem kroz slot sliku kako me zovu za pasos reko sta oce bre ovde od mene em cist ko suza em neam masku krecu da napinju i na kraju me ubiju
Ma to je fib brate nije valjda ad ocekujes da budu normalni?

chikacone

Player
Player
Izvini krimose nisam te prepoznao. Svi ste neki kriminalci na forumu. Smaras vec, ne zelim uopste da se spustam na tvoj nivo inteligencije, jer ako se spustim, pobedices me na tvom terenu.

Znaci IRL sme murija da ti zatrazi licnu, samo ako imas wl irl..Inace ne sme..Hahahaha..Zanimljivo bas.

"Wanted level irl"🤣 Koliko nivoa, 4? Hahahaha..Aj sto lazes nas, al sebe je najgore...Cuti zivota ti. Da si to sto jesi (odrastao) ne bi podnosio ovakve zalbe i plakao..Aj plači jos malo, kme kme. Hahahaha, wanted level🤣
HAHAHAHA KID

chikacone

Player
Player

Pricao sam jezikom klinaca kao sto si ti u nadi da ces da razumes.. Kriminalac onaj sto te nije istreso na tepih ili u wc solju.. nego te pustio na slobodu takvog pametnog.. 4 za pravopis, vidi se da si redovan na casovima srpskog, a i dalje si nebitan ko semafori u los santos ne znam sto smaras i dalje :D

Lepii Goga

Player
Player

Prvo nauči da živiš u Rl ,pa posle sedni kući lepo i nauči Rp pravila pa se vrati opet da komentarišeš

chikacone

Player
Player
hvala na ovome, ne znam na koju kriminalnu radnju sumnjaju dok udaram aparat xD .. prisli mi iza ledja i traze mi pasos..

Lepii Goga

Player
Player

Druže moj izvini a u kojoj je to državi zabranjeno ili sumnjivo dok se čovek kocka ne znam odakle si ti,bolje rečeno sa koje planete si pao Debilana da nije možda???Lepi moj slušaj me ovako prvo pre svega ne možeš po skripti niti da me veže nit šta,tako da je faktički zabranjeno i admin je došao rekao ti je da je zabranjena ta radnja koju si ti pokušavao da izvedeš,a ti se još praviš pametan.Sad ti si ili glup ili retardiran,normalan sigurno nisi

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
hvala na ovome, ne znam na koju kriminalnu radnju sumnjaju dok udaram aparat xD .. prisli mi iza ledja i traze mi pasos..
u ovaj FIB ulaze preko veze i onda drugima unistavaju rp iz dosade.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom