Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18622
Players nickname
Tyron Blaydes
Suspect ID
14426
Date of violation
Sep 28, 2022
Time of violation
22:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=32olVOUAJvU

Luigi Basso

Player
Player
Majku spominjes a, ne bi tvoj anus razlikovali od bunara da udjes u kazino s puske i da trazis cistom coveku da sidje sa aparata da izvadi pasos van kazina da primi izvinjenje i da se vrati da kocka to nece vidis u rl nikad u tvom malom jadnom sitnom zivotu.. poso nikad ne bi dobio da su te pitali dal smes da ubijes lika u kazino.. rutinsku kontrolu ne smes da radis ti si uso u kazino koji ne smes da udjes da radis rutinsku kontrolu da nadjes tvoje lice trazeno.. indijanac si ne spamaj postove, mogu pricam sta hocu ni kriv ni duzan sam spopadnut u kazino i upucan mogu pricam sta hocu... magarche napolje i da sam izaso ne bi mogo da me uhapsis jer nemas za sta, nit sam wanted nit zatvorske kazne, ali bespotrebno je raditi i pisati vise bilo sta ubio si me u kazino i videcemo sta sad :D Inace wanted lvl sme da udje u kazino ne tripuj se da ce promenis skriptu nego idi juri kriminalce po grad, a da vise neces ni to moci...
E ovako nemoj da vredjas jer ja ni u jednom trenutku tebe nizam vredjao ooc jer je ovo jebena igrica a drugo imao sam dovoljno stvarid a bih te uhapsio prvo za 2.26 nepocinjenost sto je je sledece: odbijas moju naredbu i ponasas se bahato pored toga sto vredjas redicma "kerovi mrs napolje u jebem vam...." Tako dalje ja u ovoj situaciji nisam cuo ko je to rekao ali neko jeste ne kazem da si bas ti ali si ti taj koji se u startu ponasao kao debil... A o privatnom zivotu nema sta da pricas niti treba da te zanima a u rl da je neko na poternici i to velikoj kao sto je tvoj drug bio pod imenom "Zoca Animal" uleteli bi u kazino pa nebi ih ni sveti ilija zaustavio razumes izlomili bi ga i odmah u maricu cao to je to tako da o rl nemoj uopste da pricas jer oni nebi bili fini uopste prema nekome ko je trazen a ti ako si cist nije bilo uopste potrebe da se tako ponasas i trebalo je samo da saradjujes ja u situaciji gde mi jebena skripta koja u rl ne postoji ne dozvoljava da te vezem i ti to iskoriscavas u svoju korist i ja tebi tu ne mogu nista da uradim pa mislim da si malo self reportovao bato.

Luigi Basso

Player
Player
pa ne sme da ga hapsis u enterijeru.Vidi se da si preko veze usao
Pa ne sme ni on onda unutra da bude ako vec ima wanted kako tako razmisljate sta mene juti policija ja cu pobegnem u kazino i niko mi ne moze nista a

Luigi Basso

Player
Player
bravo vredjas zene.Vidi se da zenu nisi video a kamoli pipnuo
Hahahha opet kazem nemoj da mi se mezate u privatan zivot ja devojku hvala bogu imam vec 2 godine a to sto ti mozda nisi uspesna u svom ljubavnom zivotu nije moj problem plus provodis vreme u gta i simpujes de molim te znaci niko te nista nije pitao sama si se ubacila u zalbu cuti.

Veksa Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 14090 dobit će kaznu za Pravilo za Drzavu 5.2
  • ID 14426 dobit će kaznu za P.Z.Z 1.1 i Pravilo za Drzavu 5.2

Status
Not open for further replies.
Top Bottom