Sve se vidi u pov i na screenshotu. Lik mi IC stvar prenosi u OOC stvar.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Lik krsi pravila okacio sam ga za G.P. 3.2 i MG i tjtSto si ljut jer ti je skinuo neformalnu ahahhaha
i treba ko ga jebe kad je glupLik krsi pravila okacio sam ga za G.P. 3.2 i MG i tjt
Promeni naslov ovo ti je G.P 6.10Sve se vidi u pov i na screenshotu. Lik mi IC stvar prenosi u OOC stvar.
Jel neko spomenuo nef.org sta vam je i sta tebe briga idi leci komplekse niko te nije ni spomenuo i ti si se nasao u pricimozes sad samo da places i da se zalis, to sto ti nisi shvatio da ne smes biti u state dok si lider nef. to je druga prica, dali te on izdao i prijavio ili te curator nef. org. uhvatio da si u state pa ti on sam skinuo to nema veze tebe je svakako nef. skinuta...
kao 1. znam za sta se radi...Jel neko spomenuo nef.org sta vam je i sta tebe briga idi leci komplekse niko te nije ni spomenuo i ti si se nasao u prici
Ma necu uopste da se raspravljam sa likom koji place zato sto smo im pre 3 meseca opljačkali kucukao 1. znam za sta se radi...
kao 2. komentari su da svako da svoje mislenje
kao 3. idi placi i reportaj ljude sad kad si sam kriv sto nisi postovao to pravilo...
idi placi kad ne postujes pravilaMa necu uopste da se raspravljam sa likom koji place zato sto smo im pre 3 meseca opljačkali kucu
Isk me bas briga za tebe i ne poznajem te samo znam da si u duploj manjoj kuci iznad mene i da uvek bezite kada vam zauzmemo dvoriste ovako te nikada nisam video jel ne mozete ni da pridjete tkd i ti ja znamo da za mesec dana opet dobijam neformalnuidi placi kad ne postujes pravila
"zauzmete dvoriste" 3 familije HAHAHAH pa da ja dodjem sam sa mojom bice nas toliko koliko vas je bilo 3 fam u moje...usao drug kod jednog u vas u tom momentu nemalo vas ni 6 online... idi placi reko sam ti, i da usput #buyhandsIsk me bas briga za tebe i ne poznajem te samo znam da si u duploj manjoj kuci iznad mene i da uvek bezite kada vam zauzmemo dvoriste ovako te nikada nisam video jel ne mozete ni da pridjete tkd i ti ja znamo da za mesec dana opet dobijam neformalnu
vidim sto ste dosli nema vas petoro vozite najgluplja auto a #buyhands mozes da pises sam sebi posto nemas skilla ae z"zauzmete dvoriste" 3 familije HAHAHAH pa da ja dodjem sam sa mojom bice nas toliko koliko vas je bilo 3 fam u moje...usao drug kod jednog u vas u tom momentu nemalo vas ni 6 online... idi placi reko sam ti, i da usput #buyhands
dobarvidim sto ste dosli nema vas petoro vozite najgluplja auto a #buyhands mozes da pises sam sebi posto nemas skilla ae z
Najjace to bilo pre