Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4813
Players nickname
Veljko Kartell
Suspect ID
24739
Date of violation
Sep 30, 2022
Time of violation
15:37
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JpYKCB8Ux5U

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
mozes sad samo da places i da se zalis, to sto ti nisi shvatio da ne smes biti u state dok si lider nef. to je druga prica, dali te on izdao i prijavio ili te curator nef. org. uhvatio da si u state pa ti on sam skinuo to nema veze tebe je svakako nef. skinuta...

Veljko Kartell

Player
Player
mozes sad samo da places i da se zalis, to sto ti nisi shvatio da ne smes biti u state dok si lider nef. to je druga prica, dali te on izdao i prijavio ili te curator nef. org. uhvatio da si u state pa ti on sam skinuo to nema veze tebe je svakako nef. skinuta...
Jel neko spomenuo nef.org sta vam je i sta tebe briga idi leci komplekse niko te nije ni spomenuo i ti si se nasao u prici

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Jel neko spomenuo nef.org sta vam je i sta tebe briga idi leci komplekse niko te nije ni spomenuo i ti si se nasao u prici
kao 1. znam za sta se radi...
kao 2. komentari su da svako da svoje mislenje
kao 3. idi placi i reportaj ljude sad kad si sam kriv sto nisi postovao to pravilo...

Veljko Kartell

Player
Player
kao 1. znam za sta se radi...
kao 2. komentari su da svako da svoje mislenje
kao 3. idi placi i reportaj ljude sad kad si sam kriv sto nisi postovao to pravilo...
Ma necu uopste da se raspravljam sa likom koji place zato sto smo im pre 3 meseca opljačkali kucu

Veljko Kartell

Player
Player
idi placi kad ne postujes pravila :ROFLMAO:
Isk me bas briga za tebe i ne poznajem te samo znam da si u duploj manjoj kuci iznad mene i da uvek bezite kada vam zauzmemo dvoriste ovako te nikada nisam video jel ne mozete ni da pridjete tkd i ti ja znamo da za mesec dana opet dobijam neformalnu

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Isk me bas briga za tebe i ne poznajem te samo znam da si u duploj manjoj kuci iznad mene i da uvek bezite kada vam zauzmemo dvoriste ovako te nikada nisam video jel ne mozete ni da pridjete tkd i ti ja znamo da za mesec dana opet dobijam neformalnu
"zauzmete dvoriste" 3 familije HAHAHAH pa da ja dodjem sam sa mojom bice nas toliko koliko vas je bilo 3 fam u moje...usao drug kod jednog u vas u tom momentu nemalo vas ni 6 online... idi placi reko sam ti, i da usput #buyhands

Veljko Kartell

Player
Player
"zauzmete dvoriste" 3 familije HAHAHAH pa da ja dodjem sam sa mojom bice nas toliko koliko vas je bilo 3 fam u moje...usao drug kod jednog u vas u tom momentu nemalo vas ni 6 online... idi placi reko sam ti, i da usput #buyhands
vidim sto ste dosli nema vas petoro vozite najgluplja auto a #buyhands mozes da pises sam sebi posto nemas skilla ae z

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 24739 dobit će kaznu za G.P.3.2.
  • Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom