Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6937
Players nickname
Tom_Henkins
Suspect ID
0000
Date of violation
Sep 30, 2022
Time of violation
22:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XDMAnkRKAp4

Tom Henkins

Player
Player
Ak
Najace da vam je covjeek rekao da su bila zatvorena i vi se vracate da radite isto,takodje kako nije BA kad kod tebe uopce nema zidova.o cemu mi pricamo ovdje,da imas zidove okej nema problema sve 5 ali ovako .....

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
ne kapiram koji je sad ovde problem, svadjate se momci da li je BA ili ne ja mislim da nije do nas obicnih igraca da se raspravljamo ovuda nego da admini odluce svoje pa sad bio to warn ili ne. Niti je iko od nas ovde nesto poseban i bitniji od drugog. Admin neka odluci svoje ja ne zelim da se mesam u ovo ali vec kad cete vredjati clanove moje familije moram doci i izviditi situaciju, imam full rispekt za Dona nista protiv njega skroz odlican covek, ali nemojte se svadjati admin ce odluciti svoje. pozz.

Swain Darkin

Well-Known Player
Player
ne kapiram koji je sad ovde problem, svadjate se momci da li je BA ili ne ja mislim da nije do nas obicnih igraca da se raspravljamo ovuda nego da admini odluce svoje pa sad bio to warn ili ne. Niti je iko od nas ovde nesto poseban i bitniji od drugog. Admin neka odluci svoje ja ne zelim da se mesam u ovo ali vec kad cete vredjati clanove moje familije moram doci i izviditi situaciju, imam full rispekt za Dona nista protiv njega skroz odlican covek, ali nemojte se svadjati admin ce odluciti. pozz.
Lepo rečeno

Don Jeans

Player
Player
ne kapiram koji je sad ovde problem, svadjate se momci da li je BA ili ne ja mislim da nije do nas obicnih igraca da se raspravljamo ovuda nego da admini odluce svoje pa sad bio to warn ili ne. Niti je iko od nas ovde nesto poseban i bitniji od drugog. Admin neka odluci svoje ja ne zelim da se mesam u ovo ali vec kad cete vredjati clanove moje familije moram doci i izviditi situaciju, imam full rispekt za Dona nista protiv njega skroz odlican covek, ali nemojte se svadjati admin ce odluciti svoje. pozz.
Nije mi cilj mrzit nikog, al ako ja nikad vendettu nisam okacio niti clanove njihove, i kad je mihailo dior spominjo roditelje nasem iz fam sam reko nemoj ga kacit on je vendetta, i onda da nemozete IC rjesit da dodete do nas da popricamo ili nesto, al nmvz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom