Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6937
Players nickname
Tom_Henkins
Suspect ID
0000
Date of violation
Sep 30, 2022
Time of violation
22:54
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=XDMAnkRKAp4

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
Nije mi cilj mrzit nikog, al ako ja nikad vendettu nisam okacio niti clanove njihove, i kad je mihailo dior spominjo roditelje nasem iz fam sam reko nemoj ga kacit on je vendetta, i onda da nemozete IC rjesit da dodete do nas da popricamo ili nesto, al nmvz
pazi nebi nikom cilj trebao mrzit ikog niti pokusati da srusi nekog, ja cu pokusati da popricam sa tom-om u vezi situacije, da se resi na lep nacin a ne ovako.

Don Jeans

Player
Player
pazi nebi nikom cilj trebao mrzit ikog niti pokusati da srusi nekog, ja cu pokusati da popricam sa tom-om u vezi situacije, da se resi na lep nacin a ne ovako.
Vec je rekao da nece povuc zalbu...al probaj pokusat, kako hoces

Don Jeans

Player
Player
kaze 24k id za kog niko nije znao sve dok nije uzeo bloods cak ga ni sad niko ne zna loool
Kad uzmes lidera barem jednom i kad budes imo 140 ljudi u org bez warna i najvecu aktivnost u bandi u posljednjih par mjeseci onda imas pravo govorit, da me nitko nevoli mi svi nebi htjeli doc u org, i nije mi cilj da me svi znaju tf, igram igricu radi zabave i ljudi sa kojima je igram i tjt, a ti si pacenik u rl a ni tamo te niko nezna pa tie cilj da te svi znaju u virtualnom svijetu, malo razmisli kako pises i sto pises jer sam sebe slamas

Swain Darkin

Well-Known Player
Player
Kad uzmes lidera barem jednom i kad budes imo 140 ljudi u org bez warna i najvecu aktivnost u bandi u posljednjih par mjeseci onda imas pravo govorit, da me nitko nevoli mi svi nebi htjeli doc u org, i nije mi cilj da me svi znaju tf, igram igricu radi zabave i ljudi sa kojima je igram i tjt, a ti si pacenik u rl a ni tamo te niko nezna pa tie cilj da te svi znaju u virtualnom svijetu, malo razmisli kako pises i sto pises jer sam sebe slamas
Ljudi ovo je samo igrica... Ako je to razlog da se mrzite medjusobno onda samo iskulirajte od nje..

Don Jeans

Player
Player
Ljudi ovo je samo igrica... Ako je to razlog da se mrzite medjusobno onda samo iskulirajte od nje..
Ja ponavljam da ne mrzim nikog, ja samo ne postujem 90% vendette jer su ispali ne posteni prema meni, i tjt. John se moze svadat i vrijedat kolko hoce meni nis ne znaci to, on hejza jer je ljubomoran nista drugo.I ti Swain ti si odlican decko protiv tebe nis nemam npr..Moja zadnja objava ne zanima me vise, ako ce te se kacit kacite i tjt

Swain Darkin

Well-Known Player
Player
Ja ponavljam da ne mrzim nikog, ja samo ne postujem 90% vendette jer su ispali ne posteni prema meni, i tjt. John se moze svadat i vrijedat kolko hoce meni nis ne znaci to, on hejza jer je ljubomoran nista drugo.I ti Swain ti si odlican decko protiv tebe nis nemam npr..Moja zadnja objava ne zanima me vise, ako ce te se kacit kacite i tjt
Takodje imam isto misljenje ne samo o tebi nego i svim ostalim ljudima. Postujem sve osobe iz svih familija. Bitno je da su posteni, da ne vredjaju i prvenstveno da igraju iz zabave a ne da plaču i da se kače po forumu kako stignu. Tjt od mene

1N.OnlyPikeks

Player
Player
Kako ide sa bloodsima?

Nizzy Makoundou

Future As Culture💙🤍
Player
covece ne moras biti toxic, ako sii ti john na kojeg ja mislim ne moj biti toxic

Don Jeans

Player
Player
Takodje imam isto misljenje ne samo o tebi nego i svim ostalim ljudima. Postujem sve osobe iz svih familija. Bitno je da su posteni, da ne vredjaju i prvenstveno da igraju iz zabave a ne da plaču i da se kače po forumu kako stignu. Tjt od mene
Napokon netko pametan.

Swain Darkin

Well-Known Player
Player
Dajte ljudi samim tim sto ste toxicni, to govori mnogo mnogo o vama i vasim ostalim osobinama ako cete vec da se zabavimo neka community ostane zdrav a ne ovako da ga jebete

Status
Not open for further replies.
Top Bottom