Ja ne znam gde treba i kako treba vise da se parkiraju auta ovo vise nema smisla nije prvi put ali sad su ga preterali uzeli auto lepo parkirano na parkingu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!dobro si uradio,nije nima prvi putKad bi malo bolje skontao na osnovu imena ne mozes da okacis zalbu vec ti treba ID e ja sam zvao admina i pitao on mi je rekao da stavim zalbu na org LSPD i u cemu je onda problem?
Prvo obucavaj ljude pa onda sprovodi redI da se nadovezem na prethodni post. Ima da vam dizem svuda vozila po gradu. Zaplena ima da radi non stop i trazicu da mi ubace jos 2 dodatna kamiona. To ti ja obecavam kao nacelnik. Malo reda i odmah vam sve smeta.
Prvo ti nauci pravila pa dodji da se zalisPrvo obucavaj ljude pa onda sprovodi red
Nek nauce da dizu vozila gde sme i gde nesmeju zato me ni ne cudi sto svaku nedelju pravite regrutacijuI da se nadovezem na prethodni post. Ima da vam dizem svuda vozila po gradu. Zaplena ima da radi non stop i trazicu da mi ubace jos 2 dodatna kamiona. To ti ja obecavam kao nacelnik. Malo reda i odmah vam sve smeta.