Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21771
Players nickname
Miki North
Suspect ID
29768
Date of violation
Oct 12, 2022
Time of violation
21:08
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=kYjHLnw7BT4

Knele2

Player
Player
Decko mi psuje mater u 2:10 vidi se u povu vec par dana udara sve na eventu objavi se moj drugar pod de se vidi sta je uradio

Miki Johnson

Player
Player
Decko mi psuje mater u 2:10 vidi se u povu vec par dana udara sve na eventu objavi se moj drugar pod de se vidi sta je uradio
ko ti psuje mater druze ja sam rekao da cu te jebat hahahahahhha i jos to sam rekao na discordu ne ig prema tome pada ti ta tvoja izmišljena priča u vodu. Kad ja vec udaram sve redom ajd mi samo navedi ett 5 ljudi koji ce potvrditi da ih ja udaram bez da mene neko od iza udara.

Last edited:

Miki Johnson

Player
Player
Ps. Di je tvoj drugar okacio pov sta je on snimio lazes kao pas ;). I na snimku se jasno vidi kako tvoj drugar udara auto pored mene :).

Darius Maximus

Player
Player
Decko ocito ima nekih problema. Ja mirno dolazim na utrku on dolazi i ubija me na samom pocetku
ocito ti imas problema! stajao sam ispred tebe a ti me ramao. U tvom videu se isto vidi da si posle toga krenuo da se obracunas samnom i mojim kolegom sto te ubio, sada je pitanje kako se ti secas ubice i mene sa trke??

Darius Maximus

Player
Player
ocito ti imas problema! stajao sam ispred tebe a ti me ramao. U tvom videu se isto vidi da si posle toga krenuo da se obracunas samnom i mojim kolegom sto te ubio, sada je pitanje kako se ti secas ubice i mene sa trke?

ocito ti imas problema! stajao sam ispred tebe a ti me ramao. U tvom videu se isto vidi da si posle toga krenuo da se obracunas samnom i mojim kolegom sto te ubio, sada je pitanje kako se ti secas ubice i mene sa trke??
postavi ceo video! ili ne smes jer se vidi da si me ramao i da si sam kriv sto se to desilo?

Miki Johnson

Player
Player
hahahhahah To sto ti gledas naprijed samo a ja sam iza tebe ne znaci da sam ja tebe udario. 3-4 puta se neko od iza zaletio i pokupio nas sve.

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 29768 dobit će kaznu za P.D 1.2
    ID 21771 dobit ce kaznu za MG​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom