Decko ocito ima nekih problema. Ja mirno dolazim na utrku on dolazi i ubija me na samom pocetku
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ko ti psuje mater druze ja sam rekao da cu te jebat hahahahahhha i jos to sam rekao na discordu ne ig prema tome pada ti ta tvoja izmišljena priča u vodu. Kad ja vec udaram sve redom ajd mi samo navedi ett 5 ljudi koji ce potvrditi da ih ja udaram bez da mene neko od iza udara.Decko mi psuje mater u 2:10 vidi se u povu vec par dana udara sve na eventu objavi se moj drugar pod de se vidi sta je uradio
Ja mislim da si ti najveci kenjator medju svim trkacimaDecko ocito ima nekih problema. Ja mirno dolazim na utrku on dolazi i ubija me na samom pocetku
ocito ti imas problema! stajao sam ispred tebe a ti me ramao. U tvom videu se isto vidi da si posle toga krenuo da se obracunas samnom i mojim kolegom sto te ubio, sada je pitanje kako se ti secas ubice i mene sa trke??Decko ocito ima nekih problema. Ja mirno dolazim na utrku on dolazi i ubija me na samom pocetku
ocito ti imas problema! stajao sam ispred tebe a ti me ramao. U tvom videu se isto vidi da si posle toga krenuo da se obracunas samnom i mojim kolegom sto te ubio, sada je pitanje kako se ti secas ubice i mene sa trke?
postavi ceo video! ili ne smes jer se vidi da si me ramao i da si sam kriv sto se to desilo?ocito ti imas problema! stajao sam ispred tebe a ti me ramao. U tvom videu se isto vidi da si posle toga krenuo da se obracunas samnom i mojim kolegom sto te ubio, sada je pitanje kako se ti secas ubice i mene sa trke??
ubice
izbaci pov gde se vidi da udara svepostavi ceo video! ili ne smes jer se vidi da si me ramao i da si sam kriv sto se to desilo?
nisam ja nista isjekao nego je ovo instant replayizbacujem sada video gde je on iseknisam![]()
hahahhahah To sto ti gledas naprijed samo a ja sam iza tebe ne znaci da sam ja tebe udario. 3-4 puta se neko od iza zaletio i pokupio nas sve.ocito ti imas problema! stajao sam ispred tebe a ti me ramao. U tvom videu se isto vidi da si posle toga krenuo da se obracunas samnom i mojim kolegom sto te ubio, sada je pitanje kako se ti secas ubice i mene sa trke??