Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25618
Players nickname
Milovan Garcia
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 7, 2022
Time of violation
19:47
Proofs
https://youtu.be/g66g-_3JkME

Mone Shuxna

Player
Player
Pozdrav Postovani na snimku se vidi kako gospodin koristi ne dozvoljeni softver u igrici i sve je prikazano dobro obratite paznju na gornji deo ekrana ispod ivice i kako gospodin jede hranu sa obe ruke a burici se rade sami
Milovane dragi to sto si ti sad uradio se zove strim snipe i rizikujes ban, ali nema veze tvoje je da se zalis. Samo mi nije jasno kad mi upadnete sa ljedja na bizz sto to nisi klipovao? Ja i da dobijem "ban" uradio sam vise za ovaj nas server nego vi svi zajedno. I hvala svi regrupovcima sto podrzavaju moj strim. Jer sve moze da stane ali sticanje nikad!

Gary Shuxna

Blocked
Blocked
Lagano 60 dana Milovane crni mutni sine ides za BAHAME xD A Matke mi ga guta gde god se pojavi 😍

Sitting Bull

Sitting Bull
Player
samo sam ispunio svoju duznost kao igrac necu da neko cheatuje i da dobija poare a neko radi po pola sata za isto
Tvoja duznost je da igras , na adminima je da zakljuce da li neko cituje ili ne , idi kod mudje na strim i snimi ga kako PG-a i kaci ga ovde , pa da vidis kako ces da prodjes , ni 60d ne bi bilo dosta.

Mare_7

Player
Player
giphy.gif

Milovan Strazburski

Player
Player
Tvoja duznost je da igras , na adminima je da zakljuce da li neko cituje ili ne , idi kod mudje na strim i snimi ga kako PG-a i kaci ga ovde , pa da vidis kako ces da prodjes , ni 60d ne bi bilo dosta.
Druze ne mesaj babe i zabe mudja je ovde doveo 90% ljudi i admin treba d azakljuci dali je to cheat ili ne a ne ti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom