POVUCENO
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!JadnoPozdrav Postovani na snimku se vidi kako gospodin koristi ne dozvoljeni softver u igrici i sve je prikazano dobro obratite paznju na gornji deo ekrana ispod ivice i kako gospodin jede hranu sa obe ruke a burici se rade sami
De si be matke mi ga guta23828 je njegov id
offtopJadni li ste
De si be matke mi ga guta
dox u reduDe si be matke mi ga guta
Ubi se plsdox u redu
Administracijo ovo je DoxxingUbi se pls
Au ne krindzajAdministracijo ovo je Doxxing
Milovane dragi to sto si ti sad uradio se zove strim snipe i rizikujes ban, ali nema veze tvoje je da se zalis. Samo mi nije jasno kad mi upadnete sa ljedja na bizz sto to nisi klipovao? Ja i da dobijem "ban" uradio sam vise za ovaj nas server nego vi svi zajedno. I hvala svi regrupovcima sto podrzavaju moj strim. Jer sve moze da stane ali sticanje nikad!Pozdrav Postovani na snimku se vidi kako gospodin koristi ne dozvoljeni softver u igrici i sve je prikazano dobro obratite paznju na gornji deo ekrana ispod ivice i kako gospodin jede hranu sa obe ruke a burici se rade sami
samo sam ispunio svoju duznost kao igrac necu da neko cheatuje i da dobija poare a neko radi po pola sata za istoLagano 60 dana Milovane crni mutni sine ides za BAHAME xD A Matke mi ga guta gde god se pojavi
Tvoja duznost je da igras , na adminima je da zakljuce da li neko cituje ili ne , idi kod mudje na strim i snimi ga kako PG-a i kaci ga ovde , pa da vidis kako ces da prodjes , ni 60d ne bi bilo dosta.samo sam ispunio svoju duznost kao igrac necu da neko cheatuje i da dobija poare a neko radi po pola sata za isto
Druze ne mesaj babe i zabe mudja je ovde doveo 90% ljudi i admin treba d azakljuci dali je to cheat ili ne a ne tiTvoja duznost je da igras , na adminima je da zakljuce da li neko cituje ili ne , idi kod mudje na strim i snimi ga kako PG-a i kaci ga ovde , pa da vidis kako ces da prodjes , ni 60d ne bi bilo dosta.
pisace mi na disc hahaha60 dana za streamsnipe? HAHHAAHHA koji pokusaji da se ukloni zalba