By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brate sve 30k+ idDruže pa ovaj fam treba i da se ugasi kada niko od njih ne zna pravila i ako neko zna sta je pg i to ne poštuje zato je i server propao
Hahahaha pa ja sam sam leftao doktore jer to nije ni pokušaj od fama, i to lepo napišem na disc i nije prošlo ni 2 min i minimalno 10 osoba je krenulo da mi spama u dm crko sam od smehakome je to krivo sto je izbacen iz fama?pusti koju suzicu bice ti lakse,manje baitaj sigurno nemas sta u zivotu da radis cim cele nedelje dolazis kod nas i cekas da nes napravimo..
Bas si jadanMa si glup?Zabole me sta ce da dobijete ja vas kacim kad krenete da rp-ate na vas nacin i da me smarate.
Ko si ti uopste?Bas si jadan
Bolje pitanje ko si tiKo si ti uopste?
Tako jeDruže pa ovaj fam treba i da se ugasi kada niko od njih ne zna pravila i ako neko zna sta je pg i to ne poštuje zato je i server propao
jos jedno prozivanje projekta ezTako je
jeste bre njih mnogo zabole djoka da ga prate.Nije on niko bitanTejica nemoj se tu sramotiti i prozivati samo priznaj crips da Krsite pravila i vukasina stalo prate covjek nemoze otic do parkinga blizu vaseg fema el ga vi pratite
kako ti znas da je osoba koja je pucala u fam?To je ceo pov koji ja imam, poceo sam da snimam skoro odmah kada sam cuo prvih par meteaka kada su krenuli da se pucaju njih trojica medjusobno u sred grada i da krse pravila, mozete da pitate njih ako su oni snimali kako rp-aju, pa ako imaju neka okace i oni svoj pov, ali svakako ne vidim potrebu da se šalju drugi snimci zato sto se i na ovom vidi sve, osim ako možda pre toga nisu prekršili još nešto sto nisam snimio.Evo ponovo moj pov
k
kako ti znas da je osoba koja je pucala u fam?
Oni imaju pravo da rade sta god oce kod fam kuce + nemas pov gde su podigli ostale koji su ostali bez svesti.Tk n
Dokazi to sto pričašk
kako ti znas da je osoba koja je pucala u fam?
Oni imaju pravo da rade sta god oce kod fam kuce + nemas pov gde su podigli ostale koji su ostali bez svesti.Tk nema
cime ti oces da ti se dokaze??Dokazi to sto pričaš
Druze oni to stalno rade ja kada se god vozim kraj njihovog fama ubijaju se međusobno i ubijaju drugeNa pov-u se vidi kako se njih 3 iz familije Crips bez razloga pucaju medjusobno u gradu i rade TK, ovo je cist warn.
Ma cuti bre ja sam bio kod njih na kratko i video sam i koliko postovanje postoji izmedju njih i koliko znaju pravila hahaha strasnoDruze oni to stalno rade ja kada se god vozim kraj njihovog fama ubijaju se međusobno i ubijaju druge
aj stavi pov cijele situacije gdje su se digli na kraju.sto nije tk.i gdje ti govoris jeben vas u usta bolesna nesmijete raditi to krsite pravilaMa cuti bre ja sam bio kod njih na kratko i video sam i koliko postovanje postoji izmedju njih i koliko znaju pravila hahaha strasno