Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na familiju Crips | ID:0000

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22442
Players nickname
Vukasin_Paunovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 18, 2022
Time of violation
22:30
Proofs
https://youtu.be/E-S_QOvbrvg

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
mislim zasto da diskutujem ovde sa tobom kad sam sve izneo odavno.Poz

Vukasin_

Player
Player
kome je to krivo sto je izbacen iz fama?pusti koju suzicu bice ti lakse,manje baitaj sigurno nemas sta u zivotu da radis cim cele nedelje dolazis kod nas i cekas da nes napravimo..
Hahahaha pa ja sam sam leftao doktore jer to nije ni pokušaj od fama, i to lepo napišem na disc i nije prošlo ni 2 min i minimalno 10 osoba je krenulo da mi spama u dm crko sam od smeha

filip starcevic

Player
Player
Tejica nemoj se tu sramotiti i prozivati samo priznaj crips da Krsite pravila i vukasina stalo prate covjek nemoze otic do parkinga blizu vaseg fema el ga vi pratite

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Tejica nemoj se tu sramotiti i prozivati samo priznaj crips da Krsite pravila i vukasina stalo prate covjek nemoze otic do parkinga blizu vaseg fema el ga vi pratite
jeste bre njih mnogo zabole djoka da ga prate.Nije on niko bitan

Vukasin_

Player
Player
To je ceo pov koji ja imam, poceo sam da snimam skoro odmah kada sam cuo prvih par meteaka kada su krenuli da se pucaju njih trojica medjusobno u sred grada i da krse pravila, mozete da pitate njih ako su oni snimali kako rp-aju, pa ako imaju neka okace i oni svoj pov, ali svakako ne vidim potrebu da se šalju drugi snimci zato sto se i na ovom vidi sve, osim ako možda pre toga nisu prekršili još nešto sto nisam snimio.Evo ponovo moj pov

Last edited:

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
k
To je ceo pov koji ja imam, poceo sam da snimam skoro odmah kada sam cuo prvih par meteaka kada su krenuli da se pucaju njih trojica medjusobno u sred grada i da krse pravila, mozete da pitate njih ako su oni snimali kako rp-aju, pa ako imaju neka okace i oni svoj pov, ali svakako ne vidim potrebu da se šalju drugi snimci zato sto se i na ovom vidi sve, osim ako možda pre toga nisu prekršili još nešto sto nisam snimio.Evo ponovo moj pov
kako ti znas da je osoba koja je pucala u fam?
Oni imaju pravo da rade sta god oce kod fam kuce + nemas pov gde su podigli ostale koji su ostali bez svesti.Tk nema

Vukasin_

Player
Player
k

Oni imaju pravo da rade sta god oce kod fam kuce + nemas pov gde su podigli ostale koji su ostali bez svesti.Tk n
k

Oni imaju pravo da rade sta god oce kod fam kuce + nemas pov gde su podigli ostale koji su ostali bez svesti.Tk nema
Dokazi to sto pričaš

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Dokazi to sto pričaš
cime ti oces da ti se dokaze??
Pov je nejasan i ne vidi se ko je poceo da puca niti se vidi dal je on u fam ili i ocigledno nisi snimio deo gde dolaze nase i podizu te bez svesti.Svako moze nositi fam odecu...

Spreaty

Make everyone know your name
Player
Na pov-u se vidi kako se njih 3 iz familije Crips bez razloga pucaju medjusobno u gradu i rade TK, ovo je cist warn.
Druze oni to stalno rade ja kada se god vozim kraj njihovog fama ubijaju se međusobno i ubijaju druge

Vukasin_

Player
Player
Druze oni to stalno rade ja kada se god vozim kraj njihovog fama ubijaju se međusobno i ubijaju druge
Ma cuti bre ja sam bio kod njih na kratko i video sam i koliko postovanje postoji izmedju njih i koliko znaju pravila hahaha strasno

Ancceloti Ganavrno

Player
Player
Ma cuti bre ja sam bio kod njih na kratko i video sam i koliko postovanje postoji izmedju njih i koliko znaju pravila hahaha strasno
aj stavi pov cijele situacije gdje su se digli na kraju.sto nije tk.i gdje ti govoris jeben vas u usta bolesna nesmijete raditi to krsite pravila

Status
Not open for further replies.
Top Bottom