momak postovanja prema tebi nije bilo...Ma cuti bre ja sam bio kod njih na kratko i video sam i koliko postovanje postoji izmedju njih i koliko znaju pravila hahaha strasno
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!momak postovanja prema tebi nije bilo...Ma cuti bre ja sam bio kod njih na kratko i video sam i koliko postovanje postoji izmedju njih i koliko znaju pravila hahaha strasno
Niti sam to reko niti ste se dizali, nzm dal znate da za sve sto kazete morate da imate pov, i dzabe sve bez toga.Mozes ti da kazes i da sam vam ja naredjao celu familiju po spisku al bez dokaza to ne znaci nista, tako da slobodno mozete da pricate sta hocete jer se nista od toga nije desilo i nemate pov.aj stavi pov cijele situacije gdje su se digli na kraju.sto nije tk.i gdje ti govoris jeben vas u usta bolesna nesmijete raditi to krsite pravila
Brt postavis tacku i kazes da dodju tu i rank 1 ti opsuje majku hahahaha pa ti vidi ko koga nije postovao.Pozmomak postovanja prema tebi nije bilo...
ti mi mnogo znas....Brt postavis tacku i kazes da dodju tu i rank 1 ti opsuje majku hahahaha pa ti vidi ko koga nije postovao.Poz
Hahahaha pa nema na osnovu čega da bude odbijena zato sto se u pov-u sve lepo vidi, cela situacija od kad su počeli da se rokaju medjusobno i nisu se dizali posle jer sam bio tu još malo kada sam ugasio snimanje, mada to nije ni bitno jer ti nećeš irl da dodjes do nekog sto ga znas i da ga iz sprdnje izresetas i pozoveš hitnu, mislim druže aj ne sprdaj me.Jbt ocel ova zalba ikad bit rejectovana do kad ovo traje
pov nije jasan + nemas deo gde su se podizali + nisi posalo duzi pov u roku i proslo je 48hHahahaha pa nema na osnovu čega da bude odbijena zato sto se u pov-u sve lepo vidi, cela situacija od kad su počeli da se rokaju medjusobno i nisu se dizali posle jer sam bio tu još malo kada sam ugasio snimanje, mada to nije ni bitno jer ti nećeš irl da dodjes do nekog sto ga znas i da ga iz sprdnje izresetas i pozoveš hitnu, mislim druže aj ne sprdaj me.
Jel ti kontas da je cela situacija na pov-u, super se vidi sve i id isto i da te vaše priče da ste se dizali medjusobno bez ikakvih dokaza ne vrede ničemu kao i bilo šta drugo sto slažete.Znaci ako imate neki dokaz za to sto pričate onda ga postavite ali posto nemate onda nzm šta tražite vise.pov nije jasan + nemas deo gde su se podizali + nisi posalo duzi pov u roku i proslo je 48h
trazimo od tebe pov kad si se zalio.Ako si vec snimao bas slucajno nemas pov kad su se podizali.Lepo lazesJel ti kontas da je cela situacija na pov-u, super se vidi sve i id isto i da te vaše priče da ste se dizali medjusobno bez ikakvih dokaza ne vrede ničemu kao i bilo šta drugo sto slažete.Znaci ako imate neki dokaz za to sto pričate onda ga postavite ali posto nemate onda nzm šta tražite vise.
Druže ja mogu da snimam i 24/7 ali ovaj put kad su počeli da se rokaju sam upalilo kamericu i snimio šta se desilo i nakon toga sam još bio tamo i nisu se dizali.A i da su se dizali u rl nećeš iz sprdne da se rešetas sa ljudima koje znas.trazimo od tebe pov kad si se zalio.Ako si vec snimao bas slucajno nemas pov kad su se podizali.Lepo lazes
kako mislis da potvrdis prvu recenicu?Druže ja mogu da snimam i 24/7 ali ovaj put kad su počeli da se rokaju sam upalilo kamericu i snimio šta se desilo i nakon toga sam još bio tamo i nisu se dizali.A i da su se dizali u rl nećeš iz sprdne da se rešetas sa ljudima koje znas.
Pa napisao sam ti jedno 16 puta,kada su izkrsili sva pravila koja su mogli prekinuo sam snimanje i reko sam da se nisu dizali jer sam još bio tu jer su me smarali, čak mi je jedan tvoj nudio pare da vas ne okacim, ali nmvz, ni vi ne možete da kažete da ste se dozali jer nemate pov i svakako medjusobno rokanje ne sme nigde da se desi (pogotovo namerno ili iz sprdnje) osim u areni.kako mislis da potvrdis prvu recenicu?
Vidi se dio imena skuzi se ko jeA evo ga i jedan visi rank iz vaseg fama koji mi nudi ic pare da vas ne okacim necu da pricam sad ko je ali ako ti gospodjo Teice hoces mogu da ti kazem odmah ko je
Namerno sam ostavio da malo pogadjateVidi se dio imena skuzi se ko je