Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na familiju Crips | ID:0000

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22442
Players nickname
Vukasin_Paunovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Oct 18, 2022
Time of violation
22:30
Proofs
https://youtu.be/E-S_QOvbrvg

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Ma cuti bre ja sam bio kod njih na kratko i video sam i koliko postovanje postoji izmedju njih i koliko znaju pravila hahaha strasno
momak postovanja prema tebi nije bilo...

Vukasin_

Player
Player
aj stavi pov cijele situacije gdje su se digli na kraju.sto nije tk.i gdje ti govoris jeben vas u usta bolesna nesmijete raditi to krsite pravila
Niti sam to reko niti ste se dizali, nzm dal znate da za sve sto kazete morate da imate pov, i dzabe sve bez toga.Mozes ti da kazes i da sam vam ja naredjao celu familiju po spisku al bez dokaza to ne znaci nista, tako da slobodno mozete da pricate sta hocete jer se nista od toga nije desilo i nemate pov.

Vukasin_

Player
Player
Jbt ocel ova zalba ikad bit rejectovana do kad ovo traje
Hahahaha pa nema na osnovu čega da bude odbijena zato sto se u pov-u sve lepo vidi, cela situacija od kad su počeli da se rokaju medjusobno i nisu se dizali posle jer sam bio tu još malo kada sam ugasio snimanje, mada to nije ni bitno jer ti nećeš irl da dodjes do nekog sto ga znas i da ga iz sprdnje izresetas i pozoveš hitnu, mislim druže aj ne sprdaj me.

Last edited:

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Hahahaha pa nema na osnovu čega da bude odbijena zato sto se u pov-u sve lepo vidi, cela situacija od kad su počeli da se rokaju medjusobno i nisu se dizali posle jer sam bio tu još malo kada sam ugasio snimanje, mada to nije ni bitno jer ti nećeš irl da dodjes do nekog sto ga znas i da ga iz sprdnje izresetas i pozoveš hitnu, mislim druže aj ne sprdaj me.
pov nije jasan + nemas deo gde su se podizali + nisi posalo duzi pov u roku i proslo je 48h

Vukasin_

Player
Player
pov nije jasan + nemas deo gde su se podizali + nisi posalo duzi pov u roku i proslo je 48h
Jel ti kontas da je cela situacija na pov-u, super se vidi sve i id isto i da te vaše priče da ste se dizali medjusobno bez ikakvih dokaza ne vrede ničemu kao i bilo šta drugo sto slažete.Znaci ako imate neki dokaz za to sto pričate onda ga postavite ali posto nemate onda nzm šta tražite vise.

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Jel ti kontas da je cela situacija na pov-u, super se vidi sve i id isto i da te vaše priče da ste se dizali medjusobno bez ikakvih dokaza ne vrede ničemu kao i bilo šta drugo sto slažete.Znaci ako imate neki dokaz za to sto pričate onda ga postavite ali posto nemate onda nzm šta tražite vise.
trazimo od tebe pov kad si se zalio.Ako si vec snimao bas slucajno nemas pov kad su se podizali.Lepo lazes

Vukasin_

Player
Player
trazimo od tebe pov kad si se zalio.Ako si vec snimao bas slucajno nemas pov kad su se podizali.Lepo lazes
Druže ja mogu da snimam i 24/7 ali ovaj put kad su počeli da se rokaju sam upalilo kamericu i snimio šta se desilo i nakon toga sam još bio tamo i nisu se dizali.A i da su se dizali u rl nećeš iz sprdne da se rešetas sa ljudima koje znas.

Te1caa

PG enjoyer
Leader of unofficial org
Druže ja mogu da snimam i 24/7 ali ovaj put kad su počeli da se rokaju sam upalilo kamericu i snimio šta se desilo i nakon toga sam još bio tamo i nisu se dizali.A i da su se dizali u rl nećeš iz sprdne da se rešetas sa ljudima koje znas.
kako mislis da potvrdis prvu recenicu?

Vukasin_

Player
Player
kako mislis da potvrdis prvu recenicu?
Pa napisao sam ti jedno 16 puta,kada su izkrsili sva pravila koja su mogli prekinuo sam snimanje i reko sam da se nisu dizali jer sam još bio tu jer su me smarali, čak mi je jedan tvoj nudio pare da vas ne okacim, ali nmvz, ni vi ne možete da kažete da ste se dozali jer nemate pov i svakako medjusobno rokanje ne sme nigde da se desi (pogotovo namerno ili iz sprdnje) osim u areni.

Vukasin_

Player
Player
A evo ga i jedan visi rank iz vaseg fama koji mi nudi ic pare da vas ne okacim jer je i sam skontao da je ovo warn necu da pricam sad ko je ali ako ti gospodjo Teice hoces mogu da ti kazem odmah ko je :)

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom