Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28147
Players nickname
Miloss_Raketicc
Suspect ID
1635
Date of violation
Oct 23, 2022
Time of violation
14:20
Proofs
https://youtu.be/aXckYw-mDyQ

.Matee Prior

Ayyyy, they done let the GDs in the door
Player
Na 0:12 cujete da mi je rekao majmune ( uvrijedio me a na 0:34 vidite da smo u isto vrijeme izasli iz auta a on je imao pusku i zato smo poceli pucat isto tako mozete cuti-vidjeti kako MGaju i to njih 4+ na discordu pritom su u istoj fam - warn za fam..nakon sto je ovo snimio on i jos jedan su napravili CL i NLR ali naravno to nece staviti u video

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
koristite discord to moze da vas trenutno dovede do fem warna mass MG a isto tako verovatno ces i ti dobiti 6.15 posto si pucao na njih

Jevrozim Rieper

Player
Player
Na 0:12 cujete da mi je rekao majmune ( uvrijedio me a na 0:34 vidite da smo u isto vrijeme izasli iz auta a on je imao pusku i zato smo poceli pucat isto tako mozete cuti-vidjeti kako MGaju i to njih 4+ na discordu pritom su u istoj fam - warn za fam..nakon sto je ovo snimio on i jos jedan su napravili CL i NLR ali naravno to nece staviti u video
Nismo te uvredili bez razloga vidi se na pocetku da si me udario sa autom
i nije MG isli smo na livnicu

KoTo Amatsukami

Player
Player
rekao sam ti majmune jer si se zaleteo i zakucao nas sa 200 na sat, ubedljivo si nas razneo autom CarRam ogroman si radio kao I PG zato sam ti rekao da si majmun a i nisam ti pricao u oc-u

.Matee Prior

Player
rekao sam ti majmune jer si se zaleteo i zakucao nas sa 200 na sat, ubedljivo si nas razneo autom CarRam ogroman si radio kao I PG zato sam ti rekao da si majmun a i nisam ti pricao u oc-u
jesam li rekao da je ooc uvreda ?

KoTo Amatsukami

Player
Player
ne secam se da je iko napravio cl ili nlr ako imas pov okaci, mi nismo zaapucali na vas prvi hteli smo da vam odbrojimo i da vidimo sta ce biti a vi ste odma pancire i krenuli da pucate

.Matee Prior

Player
ne secam se da je iko napravio cl ili nlr ako imas pov okaci, mi nismo zaapucali na vas prvi hteli smo da vam odbrojimo i da vidimo sta ce biti a vi ste odma pancire i krenuli da pucate
normalno da se ne secas u 🤡

Status
Not open for further replies.
Top Bottom