Isli smo na livnicu kad smo naisli na ova dva ***** i oni su nas ubili uz puno CR-a i PG-a.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!prvi je opalio metak bez upozorenje tako da to nije 6.15koristite discord to moze da vas trenutno dovede do fem warna mass MG a isto tako verovatno ces i ti dobiti 6.15 posto si pucao na njih
Nismo te uvredili bez razloga vidi se na pocetku da si me udario sa automNa 0:12 cujete da mi je rekao majmune ( uvrijedio me a na 0:34 vidite da smo u isto vrijeme izasli iz auta a on je imao pusku i zato smo poceli pucat isto tako mozete cuti-vidjeti kako MGaju i to njih 4+ na discordu pritom su u istoj fam - warn za fam..nakon sto je ovo snimio on i jos jedan su napravili CL i NLR ali naravno to nece staviti u video
livnica je bila daleko od vas lmao da ste rekli da idete na livnicu pustili bi vas ali ste krenuli vrijedat i jos se pucatNismo te uvredili bez razloga vidi se na pocetku da si me udario sa autom
i nije MG isli smo na livnicu
DA DA kako da nelivnica je bila daleko od vas lmao da ste rekli da idete na livnicu pustili bi vas ali ste krenuli vrijedat i jos se pucat
ja ti iz iskustva kazemprvi je opalio metak bez upozorenje tako da to nije 6.15
jesam li rekao da je ooc uvreda ?rekao sam ti majmune jer si se zaleteo i zakucao nas sa 200 na sat, ubedljivo si nas razneo autom CarRam ogroman si radio kao I PG zato sam ti rekao da si majmun a i nisam ti pricao u oc-u
ne secam se da je iko napravio cl ili nlr ako imas pov okaci, mi nismo zaapucali na vas prvi hteli smo da vam odbrojimo i da vidimo sta ce biti a vi ste odma pancire i krenuli da pucateNa 0:12 cujete da mi je rekao majmune ( uvrijedio me a na 0:34 vidite da smo u isto vrijeme izasli iz auta a on je imao pusku i zato smo poceli pucat isto tako mozete cuti-vidjeti kako MGaju i to njih 4+ na discordu pritom su u istoj fam - warn za fam..nakon sto je ovo snimio on i jos jedan su napravili CL i NLR ali naravno to nece staviti u video
normalno da se ne secas une secam se da je iko napravio cl ili nlr ako imas pov okaci, mi nismo zaapucali na vas prvi hteli smo da vam odbrojimo i da vidimo sta ce biti a vi ste odma pancire i krenuli da pucate
ovo je vec ooc prozivanje da sam klovn zelim daa se kazni igracnormalno da se ne secas u
Kupite ruke sve vam je receno Prijateljski pozdrav od Smajser Nikolay mog brataovo je vec ooc prozivanje da sam klovn zelim daa se kazni igrac
nikakvo prozivanje to je kompliment da si smijesanovo je vec ooc prozivanje da sam klovn zelim daa se kazni igrac
upravo to #freesmajserKupite ruke sve vam je receno Prijateljski pozdrav od Smajser Nikolay mog brata
Smajser bakisa moj mnogo jedes govnaKupite ruke sve vam je receno Prijateljski pozdrav od Smajser Nikolay mog brata
30k id kao ti nema pravo komunicirati sa Smajsom to je KOS odmaSmajser bakisa moj mnogo jedes govna
glumis tu mudo neko jesi li zaboravio kad sam te zveknuo sa palicom pa si plakao na forum za to
cringe30k id kao ti nema pravo komunicirati sa Smajsom to je KOS odma