surova realnostcringe
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!surova realnostcringe
ovo je vec ooc prozivanje da sam klovn zelim daa se kazni igrac
ta palica je blSmajser bakisa moj mnogo jedes govna
glumis tu mudo neko jesi li zaboravio kad sam te zveknuo sa palicom pa si plakao na forum za to
Najjace cuti banovanita palica je bl![]()
Tu si radio Fear decko 25k plus id nemoj mi ti pricat o pravilima plizSmajser bakisa moj mnogo jedes govna
glumis tu mudo neko jesi li zaboravio kad sam te zveknuo sa palicom pa si plakao na forum za to
A sta je bilo kad si mi psovo sve od a do ž kad sam vas pobio jel imam ja to spremljenoSmajser bakisa moj mnogo jedes govna
This your famA sta je bilo kad si mi psovo sve od a do ž kad sam vas pobio jel imam ja to spremljeno
Lepo si nas pobio al ne menja cinjenicu da si poremecen u glavuThis your fam
Tu si radio Fear decko 25k plus id nemoj mi ti pricat o pravilima pliz
Rukiceeee
hahahahahhaahahh al meni je najjace da smajser nekoga kaci na forum ...
ta palica je bl![]()
Dobar jer ću se odmoriti od debila poput tebeKakav je osecaj biti na BL
Pa lepo za tebe valja malo covek da odmori mozakDobar jer ću se odmoriti od debila poput tebe
Valjalo bi da nabaviš rukePa lepo za tebe valja malo covek da odmori mozak
Ne boj se ti za nas pazi na svoju propalu fam 20k plus id-jevePa lepo za tebe valja malo covek da odmori mozak
pola tih 20k id-jeva se puca bolje od tebeNe boj se ti za nas pazi na svoju propalu fam 20k plus id-jeve