Imamo 4 taoca , nas covek dolazi da pregovara, oni pokusavaju da ga uhapse, tom prilikom mi prilazimo, a jedan od pripadnika policije ili koje god vec organizacije puca tazerom.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Koliko vidim, tvoj lik radi FearRP tako sto sam prilazi policijskim/sheriff/lspd sluzbenicima. Prilazi sam iako su mu uperene preko 10 pusaka na njegovoj glavi i lik nastavlja da trci i bezi.
Zamolio bih admina da jaila ovo lice za fearrp ili cu morati da otvorim novi deo prijave sa ovim snimk
Sledeci put kad imate talacka situacija, a kad neko od drugih kad dodje da pregovara i da napomeni da ima taoc, vi slobodno ga pucajte i uhapsite.Koliko vidim, tvoj lik radi FearRP tako sto sam prilazi policijskim/sheriff/lspd sluzbenicima. Prilazi sam iako su mu uperene preko 10 pusaka na njegovoj glavi i lik nastavlja da trci i bezi.
Zamolio bih admina da jaila ovo lice za fearrp ili cu morati da otvorim novi deo prijave sa ovim snimkom.
I ako uhapsite mene sve je uzalud jer imali smo 5 taoca, moracete da me pustite.Sledeci put kad imate talacka situacija, a kad neko od drugih kad dodje da pregovara i da napomeni da ima taoc, vi slobodno ga pucajte i uhapsite.