Nakon sto sam ga ubio, posle nepunih 3 minuta covek se vraca, udara me autom i ubija sto je "Revenge Killing (RK)". Mozete proveriti u logovima.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bakisa ovo je geto ne znam dal si cuo za toNakon sto sam ga ubio, posle nepunih 3 minuta covek se vraca, udara me autom i ubija sto je "Revenge Killing (RK)". Mozete proveriti u logovima.
Nemas ti pojmaNi jedno od ova 3 pravila nemaju veze sa getom, vdm, cr , rk sve je to zabranjeno i u getu i van njega.
Dobro je sto si objavio video, pomogao si adminima da ne traze po logovima...lepo se vidi da sam te ubio u 02:59, a ti si se 03:03 vratio iz bolnice i ubio me...RK kazem ja.poslje smrti smo krenuli u geto da robamo pa smo slucajno na njega naletili mislili smo da robamo ali nismo bili sigurni jeli smijemo tu pa smo ga ostavili.
Ma nista vise nisam ni ocekivao od RK i VDMslucajnost jeste i jos si kroz geto prolazio sta si mislio da ce bit.
Nista nisam ni ja ocekivo od debila koji nas 1 rdm pa stavlja na forum za nesto drugo sto nece pocetak pokazatMa nista vise nisam ni ocekivao od RK i VDM
Obrati paznju u gornom desnom uglu na mom video RECORDING STARTED sto znaci da sam upalio snimanje kad sam primeio da hoces da me VDM...tako da je to pocetak snimanja ne postoji nista pre toga...obrati paznju na detalje sledeci put sta pricas u videu i sta radis...mozda naucis i da lazes ...Ugodan ostatak dana zeli Vito LastavicaNista nisam ni ja ocekivo od debila koji nas 1 rdm pa stavlja na forum za nesto drugo sto nece pocetak pokazat