Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Spominjanje roditelja, vredjanje po nacionalnoj osnovi & EarRape | ID 32860

Status
Not open for further replies.
Your ID
27313
Players nickname
Sale Westbrick
Suspect ID
32860
Date of violation
Nov 5, 2022
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/KEZqaIRpBko

Dimitrije Magluta

Player
Player
Dokazi moraju da su minimum 1 minut dugacke, iseko si sebi video kako tebi odgovara kako je opsovo a ti sto si ga udaro i provociro u green zoni to nikom nista?

igor_furlan

Player
Player
Dokazi moraju da su minimum 1 minut dugacke, iseko si sebi video kako tebi odgovara kako je opsovo a ti sto si ga udaro i provociro u green zoni to nikom nista?
mislim ne mora biti minutu dugačak ako se u videu vidi cijela situacija ali rezanje videa je zabrenjeno

Sale

Player
Player
Decko ko ga je udarao? jos gore mu je da kacim sve ja sam stao na ulaz nisam ni usao unutra, rec mu nisam rekao sem da ne mogu da ga cekam samo da bi mi jos nesto rekao

Sale

Player
Player
Decko ko ga je udarao? jos gore mu je da kacim sve ja sam stao na ulaz nisam ni usao unutra, rec mu nisam rekao sem da ne mogu da ga cekam samo da bi mi jos nesto rekao
i pisalo je da je slobodno a on stoji unutra i tera ljude sa puskom xD

Matej Shelby

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 32860 dobiti će kaznu za 3.2.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom