By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1. na povu se ne cuje zvuk, 2. jel znas sta znaci IC? 3. zalba napisana u nepravilnom formatuSve si vidi na povu, ovo je jedino šta mu je preostalo da uradi iz nemoći.
i 4. kako ti znas ko sam ja ako nosim masku?1. na povu se ne cuje zvuk, 2. jel znas sta znaci IC? 3. zalba napisana u nepravilnom formatu
brate opusti se ti samo nije gotovo nista dok ne pise rejectedSve si vidi na povu, ovo je jedino šta mu je preostalo da uradi iz nemoći.
5. ja na taj znak mogu da napisem sta zelim samo da nije mgbrate opusti se ti samo nije gotovo nista dok ne pise rejected
i 4. kako ti znas ko sam ja ako nosim masku?
ne pise nigde rec id to moze da bude broj bilo cega5. ja na taj znak mogu da napisem sta zelim samo da nije mg
Brate nemaš više sta da kažes zbog toga si i uradio ovo, bez obzira na sve većina ljudi je videla ovaj posto... i zna o kome se radi.1. na povu se ne cuje zvuk, 2. jel znas sta znaci IC? 3. zalba napisana u nepravilnom formatu
tebra ja sam sve vec izneo i dosta vise stvari rekao od tebe, to sto su videi stariji od 48h pa ne mogu da te kazne ne znaci to da nista od tih videa nije istina, sve je istina što sam okačio, desilo se, svi su videli ko si, nego moraju po pravilima i to postujem a ti se samo opusti i dok ne pise rejected nije nista iskljuceno...Brate nemaš više sta da kažes zbog toga si i uradio ovo, bez obzira na sve većina ljudi je videla ovaj posto... i zna o kome se radi.
ali ovo nije mesto za svadjanje na administraciji su odluke ne na meni ili na tebi, na kraju krajeva meni je bar drago sto je dosta ljudi saznalo ko si i promenilo misljenje o tebi, jos ostaje samo zalba i tvoja i moja pa sta bude bude, to je to od menetebra ja sam sve izneo i to i previse, pre nego sto si ti i rekao jednu rec, samo se opusti i dok ne pise rejected nije nista iskljuceno...
Slažem se da ova platforma ne služi za raspravu, i još jedno samo kao što sam već rekao da je ono što si uradio poslednje nešto što će neka osoba uraditi jer mu ništa drugo ne preostaje. Tebi želim svu sreću dalje i da se ne ponavljaju više ovakve stvari jer kao što si sam video osoba pod imenom Ray Gold, Offender itd su postupili korektno sa komentarima... Pozdrav.ali ovo nije mesto za svadjanje na administraciji su odluke ne na meni ili na tebi, na kraju krajeva meni je bar drago sto je dosta ljudi saznalo ko si i promenilo misljenje o tebi, jos ostaje samo zalba i tvoja i moja pa sta bude bude, to je to od mene
Sve si vidi na povu, ovo je jedino šta mu je preostalo da uradi iz nemoći. Dečko na osnovu razgovora na discordu, poruka iskorisćava da bi uradio ovo ingame.
Ne znam da li si skontao ali ray gold me je podržao kao i svi koji su lajkovali xD, a to što sam stajao sa znakom stajao sam da bi što više ljudi saznalo ko si, nemoj prerano pričati samo ću ti to reći, ja sam taj koji je izneo dokaze ne tiSlažem se da ova platforma ne služi za raspravu, i još jedno samo kao što sam već rekao da je ono što si uradio poslednje nešto što će neka osoba uraditi jer mu ništa drugo ne preostaje. Tebi želim svu sreću dalje i da se ne ponavljaju više ovakve stvari jer kao što si sam video osoba pod imenom Ray Gold, Offender itd su postupili korektno sa komentarima... Pozdrav.
Sve si vidi na povu, ovo je jedino šta mu je preostalo da uradi iz nemoći Osoba je iskoristila privatni chet kao i razgovor na discordu za dokaze kao što se vidi na njegovim posto ima.. ovde je to iskoristio tako što me je prozivao ingame. - MG
Sve si vidi na povu, ovo je jedino šta mu je preostalo da uradi iz nemoći Osoba je iskoristila privatni chet kao i razgovor na discordu za dokaze kao što se vidi na njegovim posto ima.. ovde je to iskoristio tako što me je prozivao ingame. -
jesi ti video uopste ovo xDNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.
Dostavite POV sa svim slojevima [ zvuk igre ]
Promjenite naslov po formatu , pogledajte pravila za popunjavanje zalbi.
Za ispravak greski imate 8h