Odbijene su mi obe zalme a kao sto sam rekao kada sam pisao za Mazhora nisam znao da to ne sme i krivo mi je jer smatram da ID 15357 zasluzuje kaznu za laganje, jedna zalba mi je odbijena jer je dupla zalba, a za drugo je receno samo da nije MG i odbijena je, kao da laganje administracije nije ni pregeldano, pa bih zamolio da neku drugi admin pogleda ponovu zalbu i dokaz laganja igraca i da procita sve, hvala.
Link 1 zalbe:
Link 2 zalbe
ja sam nagalasio zasta ga optuzujem i opet kazem izvinjavam se sto sam okacio 2 puta nisma znao, a igrac stvarno zasluzuje kaznu
Dokazi:
tih 170k sto on kaze sam mu dao 30.9. sto se moze videti na snimku iznad
a drugi snimak koji kaze da je vezan za tih 170k se desio 10 dana ranije za druge pare i to se moze videti na snimku ispod
znam da videi nisu u roku od 48h ali laz jeste, laze administraciju vezano za ingame situaciju (pokusava da izbegne kaznu)
Link 1 zalbe:
Rejected - Laganje administracije | ID 15357
tih 170k sto on kaze sam mu dao 30.9. sto se moze videti na snimku iznad a drugi snimak koji kaze da je vezan za tih 170k se desio 10 dana ranije za druge pare i to se moze videti na snimku ispod znam da videi nisu u roku od 48h ali laz jeste, laze administraciju vezano za ingame situaciju...
gta5grand.com
Rejected - Laganje administracije, G.P. 1.3 G.P. 1.4 G.P. 1.8 G.P. 3.1 G.P. 3.2 G.P. 5.3 G.P. 6.2 G.P. 6.20 G.P. 6.10 LTA | ID 15357
i onda procenite da li zasluzuje bar na osnovu tih stvari neku kaznu, hvala
gta5grand.com
Dokazi:
a drugi snimak koji kaze da je vezan za tih 170k se desio 10 dana ranije za druge pare i to se moze videti na snimku ispod