Pisu mi da sam glup u non rp chatu i toksicni su
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kako icJe li moguce da si ovo reportao? Zar smo te toliko dusevno uvrijedili da kacis ovoUsput,ne vidim nikakvo OOC vrijeđanje... Rekao ti je da si "ispao glup" a ne da si glup... Uostalom, otkud ti znas da ti je to rekao OOC? Sta ako ti je to rekao IC? Zasto on tebi ne bi mogao reci da si glup? OOC vrijeđanje je kada nekoga licno prozivas na osnovu rl cinjenica, npr. kazes mu izgledas ko prase u rl ili debeo si i slicno... Kad kazes nekom da je glup i da kazes to OOC nije vrijeđanje a IC ja tebi mogu reci svasta sem da ti spominjem roditelje kao sto i rl mozes bilo kome reci bilo sta
. Sve u svemu glupa zalba, ne kaci ovakve stvari...
uz to postavi fino POV zbgo cega lezis tu dolje? kako pucate na covjeka nakon sto se poceo udaljavati sa autom i jurite ga..
nije zbog uvrede nego jer se ponasate toksicno, najmanje me briga da li ti mislis dal sam ja glup ili nisam, nego kacim jer ste toksicni i krsite pravila i bijete se oko jedne kutije...Je li moguce da si ovo reportao? Zar smo te toliko dusevno uvrijedili da kacis ovoUsput,ne vidim nikakvo OOC vrijeđanje... Rekao ti je da si "ispao glup" a ne da si glup... Uostalom, otkud ti znas da ti je to rekao OOC? Sta ako ti je to rekao IC? Zasto on tebi ne bi mogao reci da si glup? OOC vrijeđanje je kada nekoga licno prozivas na osnovu rl cinjenica, npr. kazes mu izgledas ko prase u rl ili debeo si i slicno... Kad kazes nekom da je glup i da kazes to OOC nije vrijeđanje a IC ja tebi mogu reci svasta sem da ti spominjem roditelje kao sto i rl mozes bilo kome reci bilo sta
pa rekao je da sam glup, protiv tebe ne znam nista verovatno ih znas pa ih branis potpuno razumem al ja nemam nista sa time ako su oni nesto meni lose uradili, ti si me koliko ja znam i podrzavao za neke ostale zalbe ali te razumem ako ih znas pa onokakva je to uvreda??
vazi brate ako te ispunjava da si toksik i da vredjas brate zbog neke glupe kutije onda samo napred, i da dobijes kaznu i da ne dobijes samo ne budi takav pls i to je to, uzivajteJe li moguce da si ovo reportao? Zar smo te toliko dusevno uvrijedili da kacis ovoUsput,ne vidim nikakvo OOC vrijeđanje... Rekao ti je da si "ispao glup" a ne da si glup... Uostalom, otkud ti znas da ti je to rekao OOC? Sta ako ti je to rekao IC? Zasto on tebi ne bi mogao reci da si glup? OOC vrijeđanje je kada nekoga licno prozivas na osnovu rl cinjenica, npr. kazes mu izgledas ko prase u rl ili debeo si i slicno... Kad kazes nekom da je glup i da kazes to OOC nije vrijeđanje a IC ja tebi mogu reci svasta sem da ti spominjem roditelje kao sto i rl mozes bilo kome reci bilo sta