Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27313
Players nickname
Sale Westbrick
Suspect ID
6565
Date of violation
Nov 18, 2022
Time of violation
0000
Proofs
https://imgur.com/gallery/P21AgL3

Ray Gold

Player
Player
uz to postavi fino POV zbgo cega lezis tu dolje? kako pucate na covjeka nakon sto se poceo udaljavati sa autom i jurite ga..

MimoTheCat

Player
Player
Je li moguce da si ovo reportao? Zar smo te toliko dusevno uvrijedili da kacis ovo :ROFLMAO: Usput,ne vidim nikakvo OOC vrijeđanje... Rekao ti je da si "ispao glup" a ne da si glup... Uostalom, otkud ti znas da ti je to rekao OOC? Sta ako ti je to rekao IC? Zasto on tebi ne bi mogao reci da si glup? OOC vrijeđanje je kada nekoga licno prozivas na osnovu rl cinjenica, npr. kazes mu izgledas ko prase u rl ili debeo si i slicno... Kad kazes nekom da je glup i da kazes to OOC nije vrijeđanje a IC ja tebi mogu reci svasta sem da ti spominjem roditelje kao sto i rl mozes bilo kome reci bilo sta :D. Sve u svemu glupa zalba, ne kaci ovakve stvari...

Sale

Player
Player
Je li moguce da si ovo reportao? Zar smo te toliko dusevno uvrijedili da kacis ovo :ROFLMAO: Usput,ne vidim nikakvo OOC vrijeđanje... Rekao ti je da si "ispao glup" a ne da si glup... Uostalom, otkud ti znas da ti je to rekao OOC? Sta ako ti je to rekao IC? Zasto on tebi ne bi mogao reci da si glup? OOC vrijeđanje je kada nekoga licno prozivas na osnovu rl cinjenica, npr. kazes mu izgledas ko prase u rl ili debeo si i slicno... Kad kazes nekom da je glup i da kazes to OOC nije vrijeđanje a IC ja tebi mogu reci svasta sem da ti spominjem roditelje kao sto i rl mozes bilo kome reci bilo sta :D. Sve u svemu glupa zalba, ne kaci ovakve stvari...
kako ic
uz to postavi fino POV zbgo cega lezis tu dolje? kako pucate na covjeka nakon sto se poceo udaljavati sa autom i jurite ga..

ako je non rp chat, a i zalosno je da se tako borite tebra kao da cete permu da dobijete zbog ovoga a ne demorgan
ja pucao nisam za drugog ne znam, ja sam ubijen bez da mi je brojano i bez da sam metak na njih opucao, krenuo sam da mu brojim 5 sec nisam izbrojao dokraja uopste on je otisao pa se vratio...

Sale

Player
Player
nije zbog uvrede nego jer se ponasate toksicno, najmanje me briga da li ti mislis dal sam ja glup ili nisam, nego kacim jer ste toksicni i krsite pravila i bijete se oko jedne kutije...

Sale

Player
Player
kakva je to uvreda??
pa rekao je da sam glup, protiv tebe ne znam nista verovatno ih znas pa ih branis potpuno razumem al ja nemam nista sa time ako su oni nesto meni lose uradili, ti si me koliko ja znam i podrzavao za neke ostale zalbe ali te razumem ako ih znas pa ono

Sale

Player
Player
vazi brate ako te ispunjava da si toksik i da vredjas brate zbog neke glupe kutije onda samo napred, i da dobijes kaznu i da ne dobijes samo ne budi takav pls i to je to, uzivajte

Lukas Anderson

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam odbiti ovu žalbu

Smatram da Vas nigde nije uvredio. Savet ne shvatajte sve kao uvredu, zna se sta je OOC vredjanje. To sto nekome kazemo da je ispao glup ili nesto povredio je samo Vas "Ego" ali nije Vas uvredio.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom