Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Namjerno nabijanje warnowa I Angels family

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7226
Players nickname
Alvaroo Serinkoov
Suspect ID
34825
Date of violation
Dec 3, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/5HpRL2x

Luka Angel

Player
Player
Pozdrav , to sve sto pricas nije istina , ja da hocu vama da nabijam warnove ili tako nesto onda bi bar 10 snimaka okacio za to sto ti i tvoji ljudi radite dolazis ispred fam hausa i tamo provociras i gazis moje ljude autom , saljes ljude da gaze moje ljude i provociraju , prvi si poceo sa kacenjima na forumu za gluposti i tu je ocigledno da ti nabijas warnove , taj sto je to napisao sada ce da dobije blaclistu iz familije.
Srdacan pozdrav.

Zarko

Player
Player
Pozdrav Postovana administraciju, doticni nam svaki dan dolazi ispred fem house i gazi ljude i vredja ih, ovih dana nam dodje na cupriju i stane sa autom i pokusava da snimi da ga ljudi ubijaju bez brojanja sto je NE MOGUCE, dolazi na cosak i puca nas iz daleka. Ne kaci na forum sto njegova familija dodje u fh i kad mu odbrojim on se vrati u posed i kada ga ubijem u rp chat pise da idemo na forum,...... itd.
Srdacan pozdrav!

Alvaro Serinkov

Player
Player
ja to nisam bio zamjenio si me s nekim jer ja samo prolazim autom i ne mogu proci jer vi ostavljate aute na cesti i to da sam snimio warn

Zarko

Player
Player
Warn za ostavljanje auta na putu??????? U ostalom mi vama nemozemo nabiti warn ako niste krsili pravila. Ne moguce da sam te zamenio sa nekim jer si posle sisao kod naseg fem.

Luka Angel

Player
Player
zablokirali ste cijeli put autima pitaj admina pa ces vidjeti
Bato juce dolazis ispred mog fem hausa sa tvojim zutim autima blokiras put pritom stojis u mom fem hausu ja kuliram , tvoj covek ID 19492 puca na mog sa krova druge kuce i to vece taj isti covek meni vredja porodicu i 10min posle dolazi da mi se izvinjava i da me moli da ga ne okacim , ako kazes da je ovo laz ja cu da okacim 4 POV-a sta ti i tvoji ljudi radite , molim te prestani da govoris neistinu.Pored toga admin Kemal je specao situaciju i rekao mom coveku da okaci ceo POV.

Last edited:

Andelko

Player
Player
Bato juce dolazis ispred mog fem hausa sa tvojim zutim autima blokiras put pritom stojis u mom fem hausu ja kuliram , tvoj covek ID 19492 puca na mog sa krova druge kuce i to vece taj isti covek meni vredja porodicu i 10min posle dolazi da mi se izvinjava i da me moli da ga ne okacim , ako kazes da je ovo laz ja cu da okacim 4 POV-a sta ti i tvoji ljudi radite , molim te prestani da govoris neistinu.Pored toga admin Kemal je specao situaciju i rekao mom coveku da okaci ceo POV.
Mislim da bi ih trebao okacit jer i ja imam dosta pow-ova kako krse lravila za MG G.P 6.15 ITD al mi je žao al ako se nastavi morati cu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom