svaki dan angeles family bez iakkvog razloga izazivaju i kad sam vidio ovo poludili smo svi
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bato juce dolazis ispred mog fem hausa sa tvojim zutim autima blokiras put pritom stojis u mom fem hausu ja kuliram , tvoj covek ID 19492 puca na mog sa krova druge kuce i to vece taj isti covek meni vredja porodicu i 10min posle dolazi da mi se izvinjava i da me moli da ga ne okacim , ako kazes da je ovo laz ja cu da okacim 4 POV-a sta ti i tvoji ljudi radite , molim te prestani da govoris neistinu.Pored toga admin Kemal je specao situaciju i rekao mom coveku da okaci ceo POV.zablokirali ste cijeli put autima pitaj admina pa ces vidjeti
Pov decko moras dat slika nista ne znacisvaki dan angeles family bez iakkvog razloga izazivaju i kad sam vidio ovo poludili smo svi
6 sati proslo.Prije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
- Postavite video dokaze date situacije.
Imate 6 sati da ispravite ove greške
Mislim da bi ih trebao okacit jer i ja imam dosta pow-ova kako krse lravila za MG G.P 6.15 ITD al mi je žao al ako se nastavi morati cuBato juce dolazis ispred mog fem hausa sa tvojim zutim autima blokiras put pritom stojis u mom fem hausu ja kuliram , tvoj covek ID 19492 puca na mog sa krova druge kuce i to vece taj isti covek meni vredja porodicu i 10min posle dolazi da mi se izvinjava i da me moli da ga ne okacim , ako kazes da je ovo laz ja cu da okacim 4 POV-a sta ti i tvoji ljudi radite , molim te prestani da govoris neistinu.Pored toga admin Kemal je specao situaciju i rekao mom coveku da okaci ceo POV.