Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved P.D 1.22 | ID:20025 ID:16909 ID:32659 ID:29589

Status
Not open for further replies.
Your ID
21400
Players nickname
Ivica Monte
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 7, 2022
Time of violation
19:05
Proofs
https://youtu.be/32d79iB0DTM

Ivica Monte

Player
Player
Sve se vidi na POV. Usli su sa hilihopter koji automatski dobiju padobrani.

cBbwM9s.jpg

iG3ewEh.jpg

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Ako se ista ovde vidi ja sam kralj samo cu to reci a to sto se on dere "aa usli helismo " a pritom se tako nesto i nevidi an povu tolko od mene prijatno.

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Mismo samo neatsli njemu an skrinu jer smo zaobisli ceo krug nije kao da smo iznad vas prosli u krug nemam ja zasto pov da postavljam jasno ej da smao pokusavate da namesti te ban ai cuje se kako vas jedan clan kaze kako ce doci ispred kuce da nas bejta sasvim je ocigledno sat pokusavate da uradite i + se cuje da nas neko iz vaseg fama vredja prijatno i dovidjenja

Strahinja Shakur

Player
Player
Nismo ušli helikopterom u krug vidi se kako idemo levo od kruga i nemože se ništa zaključiti jer on ima nisku grafiku i vozila i ljudi mu se učitavaju do 30 metara.

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.

Zahtjevam da sledeci ID-ijevi dostave POV na kojem se vidi kako ulaze na event : 20025 , 16909 , 32659 ,29589

Za dostavu POV-a imate 24h​

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.

Zahtjevam da neko od sledecih ID-ijeva dostavi POV na kojem se vidi kako ulaze na event : 20025 , 16909 , 32659 ,29589

Za dostavu POV-a imate 24h​
jbga aldine rdi kako mislis da treba smatarmo da nismo krivi i to je to nemamo pov aldine.

Strahinja Shakur

Player
Player
Nemamo pov za to, ne smatramo nas krivim ali ako nešto bude ja snosim posledice jer sam ja vozio jer neznam kako da dokažem da nisam ušao helijem, njemu je na nisko podesavanje i ne učitavamu više od 30 metara a i vidi se da idem helijem levo do kruga al je daljina bila prevelika i prestali smo se videti u njegovim očima.

jovanontop

Player
Player
Nemamo pov za to, ne smatramo nas krivim ali ako nešto bude ja snosim posledice jer sam ja vozio jer neznam kako da dokažem da nisam ušao helijem, njemu je na nisko podesavanje i ne učitavamu više od 30 metara a i vidi se da idem helijem levo do kruga al je daljina bila prevelika i prestali smo se videti u njegovim očima.
cetvrtak u 7 trebamo da igramo fam na fam da sklonite imunitet i da vas rejdame ali fora je cetvrtok u 10 svi ste ban zao mi je;)

arhusarjami

💦
Player
Druze pov nema niko od vas to je to ne placite vise tu vam je bio kraj vidimo se za 30 dana mozda 60 ako aldin donese odluku da dobijete ban za P.D 1.7 i jos sa heli ste usli i padobrani su zabranjeni ovo vam je bio novogodisnji podarok od scorpion family prodajte si druglab binco i plantazu i uzivajte 30 dana hladjenje

Strahinja Shakur

Player
Player
uso si u krugu sam video imam 100m
Posto gospodin Bobi tvrdi da ima 100 metara ucitavanje i kaze kako smo usli u krug zasto on ne dostavi pov posto na.povu ce se videti kako ne ulazimo u krug ako on ima ali da.on i ima on nece pokazati jer tim povom ce dokazati da nismo krivi, hvala razmislite.o ovome.

arhusarjami

💦
Player
Posto gospodin Bobi tvrdi da ima 100 metara ucitavanje i kaze kako smo usli u krug zasto on ne dostavi pov posto na.povu ce se videti kako ne ulazimo u krug ako on ima ali da.on i ima on nece pokazati jer tim povom ce dokazati da nismo krivi, hvala razmislite.o ovome.
iq500 si jbt kako ti palo na pamet ovo nikom nije palo samo tebi je palo jbt ko si ti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom