ne seri brate nismo znalimoguce je da je dsync
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne seri brate nismo znalimoguce je da je dsync
sne seri brate nismo znali
Zasto sto cucis kao deda moras se i dsynchati jebiga istrci pa se pucaj mozda ubijes nesto.ubija me kroz ogradu ako moze pov
unaprijed hvala
Jebemo ti mi sve jel ti jasno jebem ti i dogfathere i sve jel ti jasnkovo sve radim zato sto su hidra iskurcena deca koja misle da mogu sve uraditi i da mogu banati sve
Ma jebi mater ovim dogbotfatherimaHVALA SVIMA NA PODRZCI I STO RAZUMIJETE MOJU SITUACIJU❤❤❤
smejem se zato sto oni pokusavaju banat nase clanove ahahha osveta je slatkalik se namjerno smeje i kaze "trazi pov".
ne znam kakvi ste vi takvi ljudi i ko je vas takvi odgledao i izrasto iskreno,
nije ni bitno dali je igrica ili real life
jebi brate dodji oces adresu da ti dam svoju?Jebemo ti mi sve jel ti jasno jebem ti i dogfathere i sve jel ti jasnk
a cekaj uredu je oni kad stavljaju a ja kad stavim nije?ajde bezi nisi ni povezan sa situacijomlik se namjerno smeje i kaze "trazi pov".
ne znam kakvi ste vi takvi ljudi i ko je vas takvi odgledao i izrasto iskreno,
nije ni bitno dali je igrica ili real life
samo produzi ovako, nikad se ovo ne zavrsava dobroa cekaj uredu je oni kad stavljaju a ja kad stavim nije?ajde bezi nisi ni povezan sa situacijom
ko se kaci bude jeban i tjtsamo produzi ovako, nikad se ovo ne zavrsava dobro
tako ste i meni probali da nabijete ban ali niste uspjeli, o tome se tu radi.
samo mi vi uzivajte
utripovao si se da si neko i nesto...ko se kaci bude jeban i tjt
Ko cuci u Q cover kao deda bude prvo dsyncan pa jebanko se kaci bude jeban i tjt
Samo je jedno sigurno, ko nema POV, dobije ban. Pozdrav brate.Ko cuci u Q cover kao deda bude prvo dsyncan pa jeban
javi mi od ovog prijatelja tvog kako je vrijeme na bahamimaKo cuci u Q cover kao deda bude prvo dsyncan pa jeban