Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13630
Players nickname
Bozo Pubovic
Administrators nickname
Major Obama
Date
Dec 10, 2022
Time
19:26
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/268455/page-3#post-956040

Boza Pubovic

Player
Player
Banovan sam za cheat dok ga uopce nisam koristio, igram normalno. Normalan gta bez nekih modova za grafiku. Nemam pov ali mogao bi da odradim pc check ili nesto ako moze. Nazalost nisam imao pov.. nemam dovoljno memorije na ssd da bih snimao celi dan, danas sam oslobodio memoriju pa cu moci da snimamo uvek..

Adonis Zabataaa

Player
Player
ostavi svoj discord ovdje
nikad se nije mogao unban dobiti za nemanje pova preko pc checka ne razumijem kako odjednom moze pravilo glasi 1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana nema veze sa cheatom nije imo pov hvala!

Adonis Zabataaa

Player
Player
Banovan sam za cheat dok ga uopce nisam koristio, igram normalno. Normalan gta bez nekih modova za grafiku. Nemam pov ali mogao bi da odradim pc check ili nesto ako moze. Nazalost nisam imao pov.. nemam dovoljno memorije na ssd da bih snimao celi dan, danas sam oslobodio memoriju pa cu moci da snimamo uvek..
nisi banovan za cheat vec 1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana

cone beli

Player
Player
TACNO TAKO
nikad se nije mogao unban dobiti za nemanje pova preko pc checka ne razumijem kako odjednom moze pravilo glasi 1.7 Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati | Zabrana od 30 dana nema veze sa cheatom nije imo pov hvala!
TACNO TAKO!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom