Mi smo došli i počeli nas pucat bez razloga nismo im usli unutar granica ni nista
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!mogao sam ali nisam ako oni imaju video di to radim nek ostave uostalom pricam sa likom na bubici koji je pored meneEm sto MG-as em sto si mogao da odes da ih popucas i da se vratis
iskr nebitan si likMi smo došli i počeli nas pucat bez razloga nismo im usli unutar granica ni nista
tko je tebe sta pitao kaj se ubacujes di ti nije mjestoiskr nebitan si lik
ştavi ti onda nece on sigurno koji vas kacipostavi pov cijele situacije, gdje baitaš, ulaziš i izlaziš iz baze 2-3 puta,kradeš municiju i pri tome nas gaziš, ovih 30 sekundi je samo jedno od tvojih vraćanja...
jel ti znas sto znaci mg?Em sto MG-as em sto si mogao da odes da ih popucas i da se vratis
ako je tako stavi pov pa etopostavi pov cijele situacije, gdje baitaš, ulaziš i izlaziš iz baze 2-3 puta,kradeš municiju i pri tome nas gaziš, ovih 30 sekundi je samo jedno od tvojih vraćanja...
uostalom kako znas tko smo sa tolike udaljenosti???postavi pov cijele situacije, gdje baitaš, ulaziš i izlaziš iz baze 2-3 puta,kradeš municiju i pri tome nas gaziš, ovih 30 sekundi je samo jedno od tvojih vraćanja...
Dođeš, baitaš, odeš - dođeš ponovo (uvijek sa istim vozilom - iste reg. oznake), ulaziš u bazu (obavezno na ulazu radiš VDM). I onda ti skontaš, hajde da ih probamo "okačiti" na gradski kao mi istom dolazimo, i jaoooo oni pucaju po nama, nismo nista uradili. Momak, siti smo mi svoje lafine a kamoli tuđe - POSTAVI NAM POV CIJELE SITUACIJE (koliko si puta došao) a ne ovih 30 sekundi.Mi smo došli i počeli nas pucat bez razloga nismo im usli unutar granica ni nista
pa ja sam krenuo snimat kad smo isli prema bazi ako imas pov da sam bio prije okaciDođeš, baitaš, odeš - dođeš ponovo (uvijek sa istim vozilom - iste reg. oznake), ulaziš u bazu (obavezno na ulazu radiš VDM). I onda ti skontaš, hajde da ih probamo "okačiti" na gradski kao mi istom dolazimo, i jaoooo oni pucaju po nama, nismo nista uradili. Momak, siti smo mi svoje lafine a kamoli tuđe - POSTAVI NAM POV CIJELE SITUACIJE (koliko si puta došao) a ne ovih 30 sekundi.
ovo kaj ovaj lik delajel ti znas sto znaci mg?
Gore u lijevom kutu ti se vidi koliko snimas dugo, ocito je da si editao i cut-ao video.Mi smo došli i počeli nas pucat bez razloga nismo im usli unutar granica ni nista
Zato sam mu ja rekao da postavi POV cijele situacije. Ima ona stara izreka "Ako laže koza, ne laže rog".Gore u lijevom kutu ti se vidi koliko snimas dugo, ocito je da si editao i cut-ao video.
ja kazem ako imate vi dokaze da smo vas baitali postaviteLepo postavite celu situaciju gde ste baitali ne morate nas lagati bezveze...
Nabijanje warna......... ne znate prijavu za NG napraviti a postenom coveku warn nabijate bez razloga.....ja kazem ako imate vi dokaze da smo vas baitali postavite
Javlja mi se lik koji nema životiskr nebitan si lik