Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11021
Players nickname
Igor Furlan
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 14, 2022
Time of violation
20:43
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=1Sw1aBbsLhU

Kide

Player
Player
postavi pov cijele situacije, gdje baitaš, ulaziš i izlaziš iz baze 2-3 puta,kradeš municiju i pri tome nas gaziš, ovih 30 sekundi je samo jedno od tvojih vraćanja...

Joe Hey

Active Member
Leader of unofficial org
Mi smo došli i počeli nas pucat bez razloga nismo im usli unutar granica ni nista
Dođeš, baitaš, odeš - dođeš ponovo (uvijek sa istim vozilom - iste reg. oznake), ulaziš u bazu (obavezno na ulazu radiš VDM). I onda ti skontaš, hajde da ih probamo "okačiti" na gradski kao mi istom dolazimo, i jaoooo oni pucaju po nama, nismo nista uradili. Momak, siti smo mi svoje lafine a kamoli tuđe - POSTAVI NAM POV CIJELE SITUACIJE (koliko si puta došao) a ne ovih 30 sekundi.

igor_furlan

Player
Player
Dođeš, baitaš, odeš - dođeš ponovo (uvijek sa istim vozilom - iste reg. oznake), ulaziš u bazu (obavezno na ulazu radiš VDM). I onda ti skontaš, hajde da ih probamo "okačiti" na gradski kao mi istom dolazimo, i jaoooo oni pucaju po nama, nismo nista uradili. Momak, siti smo mi svoje lafine a kamoli tuđe - POSTAVI NAM POV CIJELE SITUACIJE (koliko si puta došao) a ne ovih 30 sekundi.
pa ja sam krenuo snimat kad smo isli prema bazi ako imas pov da sam bio prije okaci

Status
Not open for further replies.
Top Bottom