Oces povuci zalbu na kraju, budi covek, tu smo da se sprdamo i sve zato i igramo igricu ne da se disbandamo
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!danas sam opet bio opet su mi to uradiliovo treba warn jer su danas isto radili to
pa nisam im ja kriv sto me pucaju bez razlogaburaz kacis jadne ljude koji pokusavaju radit svoj posao, nema puno ljudi koji su zainteresirani radit pa eto ali kojih ima oni rade punom parom i vi jos im omognete tako sto ih kacite. samo da vam kazem da ako dobe disband nece nikad vise biti ng ovako jak i nece nikad biti lidera koji ima zelju da rp-a a ne zbog para.
a vi ne kvarite rp sa krsenjem pravilaAko vam je stalo do toga da pokvarite RP na serveru i da unistite svaku mogucu organizaciju na bilo koji nacin koji vam se ponudi. Ja iskreno po mom misljenju takve ljude ne volim i pokusajte da se stavite u moju poziciju i da vam neko ovako nesto uradi pred kraj mandata, 5 dana je ostalo, ako dobijemo warn ne mozemo ga vise skinuti i ne mozemo produziti mandat i nastaviti nas tok RP-a pogotovo sad na ovakav Chrismas vibe na celom serveru. Samo bih voleo objasnjenje i razlog nabijanja warn-a organizaciji umesto da resimo to IC sto se do sada kod mene u mandatu do sad nikad nije ni desilo i to je najveci problem ovog servera. Hvala vam sto ste procitali ovo,
Ne zelim da zapocinjem nikakvu svadju, ali stvarno mislim da nije uredu to sto radite. Prvo sto ne kvarimo mi RP nego 1 nas clan koji je to uradio tako da mislim da to nije razlog da unistis celu organizaciju. I kako ti nemas straha za svoj zivot i zasto provociras u bazi, jedno moje dodatno pitanje i voleo bih da odgovoris na njega...a vi ne kvarite rp sa krsenjem pravila
birajte bolje članove iduči putNe zelim da zapocinjem nikakvu svadju, ali stvarno mislim da nije uredu to sto radite. Prvo sto ne kvarimo mi RP nego 1 nas clan koji je to uradio tako da mislim da to nije razlog da unistis celu organizaciju. I kako ti nemas straha za svoj zivot i zasto provociras u bazi, jedno moje dodatno pitanje i voleo bih da odgovoris na njega...
Mislis da imamo izbora, da biramo koga cemo ubaciti nebi bilo ljudi u organizaciji...birajte bolje članove iduči put
prosloNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Promenite naslov zalbe
- Imate do 20h 17.12 da ispravite greske