By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Jbg kupi i ti tu gaming stolicuima dobru gejming stolicu
Treba je produzavat svaki mjesec ne isplati se na duze stazeJbg kupi i ti tu gaming stolicu
Dobijate pov sutraima dobru gejming stolicu
Da stvar bude jos bolja zna se da si to ti sa drugim acc samo se po forumu pravis tulav i komentiras svaki post kacen za taj IDJbg kupi i ti tu gaming stolicu
on nece dostaviti pov jer ce radije dobiti 30 dan bana nego 60, vidi se jasno da cituje jer ne postoje ljudi oko njega koji se me mogli double tapovati, pc check uradite i gotovoNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu.
Ceka se ID 9197 da dostavi svoj POV od ove situacije.
Za dostavu POV-a ima 10h !
vidite ovo administracijoon nece dostaviti pov jer ce radije dobiti 30 dan bana nego 60, vidi se jasno da cituje jer ne postoje ljudi oko njega koji se me mogli double tapovati, pc check uradite i gotovo
opa kakav dbr rev mjkmRG_ultilayr_2022-12-20_23-42-49_Trim na ovom povu nije mene ubio ali se jasno vidi da cituje, molim vas da kaznite ovo sto pre
UhhRG_ultilayr_2022-12-20_23-42-49_Trim na ovom povu nije mene ubio ali se jasno vidi da cituje, molim vas da kaznite ovo sto pre
Dostavicu pov bmk sve jedno mi je a vi mozete samo da mi serete grand vam je drugi zivot jebem vam pleme u picku retardirano ko da mn zabole i za vas i za grand i za sveon nece dostaviti pov jer ce radije dobiti 30 dan bana nego 60, vidi se jasno da cituje jer ne postoje ljudi oko njega koji se me mogli double tapovati, pc check uradite i gotovo
I na taj pc chek necu otici jer mi ne zavisi buducnost od toga ovo je samo igrica ti mozes da se zagnes i da mi popusison nece dostaviti pov jer ce radije dobiti 30 dan bana nego 60, vidi se jasno da cituje jer ne postoje ljudi oko njega koji se me mogli double tapovati, pc check uradite i gotovo
Da igrica na kojoj si kad si dobio ban na par dana molio za unban na twink jer nisi mogao da opstanes da ne provedes vrijeme svaki dan na njoj. zI na taj pc chek necu otici jer mi ne zavisi buducnost od toga ovo je samo igrica ti mozes da se zagnes i da mi popusis
ovo nije cheatDa igrica na kojoj si kad si dobio ban na par dana molio za unban na twink jer nisi mogao da opstanes da ne provedes vrijeme svaki dan na njoj. z
Tebe isk niko nije pito nis tako da ne smaraj do juce ste molili da mi asta dodjemo kod vasDa igrica na kojoj si kad si dobio ban na par dana molio za unban na twink jer nisi mogao da opstanes da ne provedes vrijeme svaki dan na njoj. z
Jedan put sam pitao i tebe nisam nego druge ljude koji su normala i bili su kod nas, ti si za sebe los a ne za drugeTebe isk niko nije pito nis tako da ne smaraj do juce ste molili da mi asta dodjemo kod vas