Cringe.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kog zabole s kim si ti dobar? ko da si bitna stavka na ovom serveru ili u zivotu necijem.Ne treba se prema vama drugacije ni ponasati kad nista drugo ni ne zasluzujete ovom prijavom. Do sada sam sa gagulom i viktorom bio top i kad god se susretnemo se lijepo ispricamo i s njima cu uvijek iimati komunikaciju jer su normalni al ostavi ste debili zesci.
A DRUZE KOJI SI TI KURAC NA SERVERU NE RAZUMIJEM STA SI NAPRAVIO DA SVI TO PAMTIMO RECI NAM PLIZkog zabole s kim si ti dobar? ko da si bitna stavka na ovom serveru ili u zivotu necijem.
onaj koji te jebo mislim da si zaboravioA DRUZE KOJI SI TI KURAC NA SERVERU NE RAZUMIJEM STA SI NAPRAVIO DA SVI TO PAMTIMO RECI NAM PLIZ
No neformalna?onaj koji te jebo mislim da si zaboravio
i tebi jebem mater neformalnu eto i tebi i cjeloj zampi jebem mater u pičku sadNo neformalna?
Mislim da spominjane majke nije potrebno, admini molim vas da ovo uzmete u obzir za pravilo 3.2(Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana).i tebi jebem mater neformalnu eto i tebi i cjeloj zampi jebem mater u pičku sad
ma i tebi jebem materMislim da spominjane majke nije potrebno, admini molim vas da ovo uzmete u obzir za pravilo 3.2(Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana).
ti nekom kazes nesto ,vidi ovog tvog Miki Granda spomenuo mi celu familijuMislim da spominjane majke nije potrebno, admini molim vas da ovo uzmete u obzir za pravilo 3.2(Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne 180 minuta ili zabranite pristup do 7 dana).
cemu hate?i tebi jebem mater neformalnu eto i tebi i cjeloj zampi jebem mater u pičku sad
cvili ti mama na qurcu masnom i dobro neobrijanomNiko ovdje ne cvili, osim tvoje mame
Naduvas mi jaja na 3 bara usta te pogana malena ti ces nekome da vredjas mrtve, i maloletne sestre, karma je kurva da ti se vrati 100 puta na najgore moguce nacine, pisam ti po vaspitanjuMomak je uletio autom u zonu i desilo se sta se desilo, ima slabiji pc sto znaci da mu nije ucitalo nikoga. Nije snimao POV jer nije isao na event, usao je SLUCAJNO. Trazili ste ga preko oglasa da pokaze POV rekao vam je da nema. Odlucili ste reportati i nabiti nekome ban, jadni ste do picke materine, jebem vam mrtve u usta, takodjer i sestre maloljetne, nevine. Pozdrav.
cemui tebi jebem mater neformalnu eto i tebi i cjeloj zampi jebem mater u pičku sad
BRO its just a game chill out cemu toliko vrijedjanjaMamicu ti mrtvu jebem sto je cijeli zivot stenjala da bi takvog mentola rodila bolje otac raspali da te izdrkao i u solju ubacio sve ti jebem sto hoda
ja mislim da bi se tvoja mama razocarala kad bi cula sta si mu reko i to detetu sram te biloi tebi jebem mater neformalnu eto i tebi i cjeloj zampi jebem mater u pičku sad
A ko si ti?ja mislim da bi se tvoja mama razocarala kad bi cula sta si mu reko i to detetu sram te bilo