OCETE 2V2 POSTO SE KURCITE OVDE?jbg opet sam te jebo kako god okrenes bio pismen ili nepismen
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!OCETE 2V2 POSTO SE KURCITE OVDE?jbg opet sam te jebo kako god okrenes bio pismen ili nepismen
Bolje biti banan a da me svi znaju nego biti neki nebitan lik poput tebeajde ti si banan nemas pravo govora
NPC derived from non-player character, is an internet meme that represents people who do not think for themselves or do not make their own decisions.tvoje dupe najbolje zna
vidim napredovao si sa znanjem vezanom za koriscenje kompjutera pa si skontao kako forum funkcionise a o rukama necemo da pricamoJavlja se lik koji psuje majku clanovima svoje familije jer on nema ruke ali je lakse okriviti druge
pa necete da pricate o rukama kad ih ti nemash mislim ceo blade nema ruke ili niste sada blade sad ste vilidzerividim napredovao si sa znanjem vezanom za koriscenje kompjutera pa si skontao kako forum funkcionise a o rukama necemo da pricamo
Nije da nece o rukama vec nemozemo jer ih nemas a o znanju kompjutera neću pricati sa nekim matorcem koji spava za kompomvidim napredovao si sa znanjem vezanom za koriscenje kompjutera pa si skontao kako forum funkcionise a o rukama necemo da pricamo
vidim ti si postao neki klovan a kad si sutnut iz familije molio si i plakao tamo a pre toga kad si izbacen bio iz golda dosao si i lozio se na sve nas iz familije tako da molim te ne teraj me da nadjem POV-ove sad idi gledaj jos tutorijala kako koristiti komp poy.Nije da nece o rukama vec nemozemo jer ih nemas a o znanju kompjutera neću pricati sa nekim matorcem koji spava za kompom
nemas ruke a nemas ni godinepa necete da pricate o rukama kad ih ti nemash mislim ceo blade nema ruke ili niste sada blade sad ste vilidzeri
a koliko godina imas 12?nemas ruke a nemas ni godine
Ja imam pravo da kažem sta ocu o kome god ocu a ti evo ti link za djetu pošto svi znamo da ti trebavidim ti si postao neki klovan a kad si sutnut iz familije molio si i plakao tamo a pre toga kad si izbacen bio iz golda dosao si i lozio se na sve nas iz familije tako da molim te ne teraj me da nadjem POV-ove sad idi gledaj jos tutorijala kako koristiti komp poy.
brate ne govori godine svoje curea koliko godina imas 12?
aa napredovao si naucio si da pisesbrate ne govori godine svoje cure
pogledaj kako se zovesh "zabata"nemas ruke a nemas ni godine
glavom i bradom svi me znaju tako dok si ti bitan kao zrak u vakumupogledaj kako se zovesh "zabata"
A zashto si ti banovan? A na cijem nalogu sada igrash 18k id, imam dokaze, hocesh opet na bahame?pa necete da pricate o rukama kad ih ti nemash mislim ceo blade nema ruke ili niste sada blade sad ste vilidzeri
Pile moje lepo, nema veze, ti bar ne places.Bozo pazi ja mogu da okacim na yt video kako places jer ti pomeram dupe da ne znas da pricas a ti pises kanu i molis ga da mi kaze da prestanem a ja ti i dalje pomeram dupe posto ne znas da kazes ni R a bogami ni L ti ako hoces da ceo server cuje kako places javi se u dm nema frke