Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31207
Players nickname
Andrija_Youkai
Suspect ID
15398
Date of violation
Dec 29, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/7Cg9RJYBqls

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Javlja se lik koji psuje majku clanovima svoje familije jer on nema ruke ali je lakse okriviti druge 🦧
vidim napredovao si sa znanjem vezanom za koriscenje kompjutera pa si skontao kako forum funkcionise a o rukama necemo da pricamo :)

arhusarjami

💦
Player
vidim napredovao si sa znanjem vezanom za koriscenje kompjutera pa si skontao kako forum funkcionise a o rukama necemo da pricamo :)
pa necete da pricate o rukama kad ih ti nemash mislim ceo blade nema ruke ili niste sada blade sad ste vilidzeri

Boza Pubovic

Player
Player
Nije da nece o rukama vec nemozemo jer ih nemas a o znanju kompjutera neću pricati sa nekim matorcem koji spava za kompom🐒🐒

Gagi_Tajfun

Blocked
Blocked
Nije da nece o rukama vec nemozemo jer ih nemas a o znanju kompjutera neću pricati sa nekim matorcem koji spava za kompom🐒🐒
vidim ti si postao neki klovan a kad si sutnut iz familije molio si i plakao tamo a pre toga kad si izbacen bio iz golda dosao si i lozio se na sve nas iz familije tako da molim te ne teraj me da nadjem POV-ove sad idi gledaj jos tutorijala kako koristiti komp poy.

Boza Pubovic

Player
Player
vidim ti si postao neki klovan a kad si sutnut iz familije molio si i plakao tamo a pre toga kad si izbacen bio iz golda dosao si i lozio se na sve nas iz familije tako da molim te ne teraj me da nadjem POV-ove sad idi gledaj jos tutorijala kako koristiti komp poy.
Ja imam pravo da kažem sta ocu o kome god ocu a ti evo ti link za djetu pošto svi znamo da ti treba

MUNJAVII

Player
Player
ljudi rebarac ga je ubio bez problema a sto mali amir kaci svakog ko ga hita a rebaarac nema cheat nego ver sokic i amirko ne zna da broji

Rebaracc

Player
Player
Bozo pazi ja mogu da okacim na yt video kako places jer ti pomeram dupe da ne znas da pricas a ti pises kanu i molis ga da mi kaze da prestanem a ja ti i dalje pomeram dupe posto ne znas da kazes ni R a bogami ni L ti ako hoces da ceo server cuje kako places javi se u dm nema frke

Soze

Player
Player
pa necete da pricate o rukama kad ih ti nemash mislim ceo blade nema ruke ili niste sada blade sad ste vilidzeri
A zashto si ti banovan? A na cijem nalogu sada igrash 18k id, imam dokaze, hocesh opet na bahame?

Soze

Player
Player
Bozo pazi ja mogu da okacim na yt video kako places jer ti pomeram dupe da ne znas da pricas a ti pises kanu i molis ga da mi kaze da prestanem a ja ti i dalje pomeram dupe posto ne znas da kazes ni R a bogami ni L ti ako hoces da ceo server cuje kako places javi se u dm nema frke
Pile moje lepo, nema veze, ti bar ne places.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom