Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1064
Players nickname
Popelina Popov
Suspect ID
6901/720
Date of violation
Dec 14, 2021
Time of violation
21:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=EVVN_JQfehM

Pop Garcia

Player
Player
Stavilicu samog coveka na krov, poslao sam, 5 svojih ljudi da ga uhapse jer je bio sam dok su oni bili unutar Gun shopa. Ljudi su doveli njihovog coveka i hteli smo da ga razmenimo za taoca ali gospoda koriste rp2win i govore da to nije njihov covek. Kada je dosla visa sila, priznaju da to jeste njihov covek ali govore kako ne mare za njega i prave FEAR RP. Do sad smo imali mnogo takvih situacija i ljudi normalno kada pogrese i ostave samog coveka negde daleko od njih i on bude uhapsen, najnormalnije razmene taoca za njihove ljude i resimo problem, ako treba popucamo se i lepo i zanimljivo svima.

Last edited:

Aleksa Starcevic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Video mora biti uploadovan na youtube.com

Imas 12h da ispravis greske.

Rijad

Player
Player
Dekard ocigledno je kad vi gubite i kad znate da ce da te gubite odma prijave ovo ono neka nema veze vi ste uradili i krp i fear pa vi izvolite a mi kao radimo rp2win jer necemo da mjenjamo naseg covjeka za taoca takodjer to radite jer neynate uopste da ganjate bandite i slicno niste dobri niti voyaci niti slicno jer ynate unapred da cemo da pobjegnemo jer prvi je vas problem sto vas dodje po 2 u jednom autu i previse kola i logicno vi se skucajete u jedne druge ako zelite mogu ja vas nauciti kako da ganjate bandite ako vec neznate LP vidjet cemo ko ce nakraju izvuci deblji kraj <3

Urke

Player
Player
Situacija je cela prilozena na snimku. Kako mozete reci da coveka kojeg ste postavili na krov da vam ne znaci nista i nastavljate kao da nista nismo uradili samo da vam uslov ne bi otisao na razmenu taoca? Cist FearRP i RP2WIN i izmedju ostalog Fail RP. Admin je bio prisutan u datoj situaciji i rekao je da postavimo zalbu. Zalba je postavljena, povukli smo se sa pljacke jer nije ispostovan RP. Pozdrav.

Stepanic

Player
Player
Dekard ocigledno je kad vi gubite i kad znate da ce da te gubite odma prijave ovo ono neka nema veze vi ste uradili i krp i fear pa vi izvolite a mi kao radimo rp2win jer necemo da mjenjamo naseg covjeka za taoca takodjer to radite jer neynate uopste da ganjate bandite i slicno niste dobri niti voyaci niti slicno jer ynate unapred da cemo da pobjegnemo jer prvi je vas problem sto vas dodje po 2 u jednom autu i previse kola i logicno vi se skucajete u jedne druge ako zelite mogu ja vas nauciti kako da ganjate bandite ako vec neznate LP vidjet cemo ko ce nakraju izvuci deblji kraj <3
I onda na kraju, kada dobijete kao fakcija warn ko ce da vam bude kriv kada necete nesto osnovno da ispostujete...
Ako se mi kao drzavna organizacija bojimo za svakog gradjanina LS, da li bio kriminalac/radnik legalnog posla/clan bilo koje drzavne organizacije vi onda ne trebate da cuvate svoje ljude? Briga te za zivot tvog prijatelja, clana organizacije, coveka koji radi za tebe itd ?
Jako glupo razmisljanje imas ...

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Ante, ne mozes ici rp2win. Svi drugi gengovi uvek priznaju to. Evo balasi pre vas bili i uhvatili smo im dvojicu, razmenili ih.. Sve super. Oteli posle toga dva nasa i menjali ga za leadera.. Respect za Vagose.

Tvoj covek i moras po rp da se pobrines za svog coveka.

Pope, nemojmo prvi reportati druge org. ako smo prvi. Pokusajmo resiti sledeci put medjusobno. I jednima i drugima je u cilju da budemo duze ovde jer ovi disbandi nikome ne idu u korist.

Rijad

Player
Player
I onda na kraju, kada dobijete kao fakcija warn ko ce da vam bude kriv kada necete nesto osnovno da ispostujete...
Ako se mi kao drzavna organizacija bojimo za svakog gradjanina LS, da li bio kriminalac/radnik legalnog posla/clan bilo koje drzavne organizacije vi onda ne trebate da cuvate svoje ljude? Briga te za zivot tvog prijatelja, clana organizacije, coveka koji radi za tebe itd ?
Jako glupo razmisljanje imas ...
Gospodine stepanicu cjenjeni posteni hocete reci da gang memberi nece dati zivot za organizaciju (gang) ja mislim suprotno takodjer u rl gang memberi ce dati sve za bandu kako nebih ostetili ostatak bande prije ce se jedan predat i zavrsit u zatvoru nego svi ja i dalje negiram da ja tu nigdje ne vidim rp2win i vidim samo policiju gdje nezna da ganja i lovi bandite na drugi nacin dobro znam poteze i fiba i sahpa i policije svi radite na isti princip mislim da je vrijeme da izmislite i skontate neke nove taktike za fatanje bandita i slicno takodjer u sred rp akcije zovete admina gdje radite krp ocigledno je da se vama neda rpati po pljackama jer zelite da sto prije resite to trebaliste jednostavno nastaviti rpati i skontati neki drugi fazon brate fib ste valjda imate kliker za razradu akicja i slicno ako ne onda neznam sto uopste vodite te organizacije mene uopste ne interesuje koce dobiti warning samo od moje strani fib i ostale drzavne org su postedzene vis eputa takodjer prekjucer sam vas mogao stavit ns forum gdje vodim vaseg covjeka a vi raflate u mene te me ubijste iako imam vaseg covjeka u rukama tako da ne pricam dalje o rp drzavnih organizacija...

Rijad

Player
Player
Gospodine stepanicu cjenjeni posteni hocete reci da gang memberi nece dati zivot za organizaciju (gang) ja mislim suprotno takodjer u rl gang memberi ce dati sve za bandu kako nebih ostetili ostatak bande prije ce se jedan predat i zavrsit u zatvoru nego svi ja i dalje negiram da ja tu nigdje ne vidim rp2win i vidim samo policiju gdje nezna da ganja i lovi bandite na drugi nacin dobro znam poteze i fiba i sahpa i policije svi radite na isti princip mislim da je vrijeme da izmislite i skontate neke nove taktike za fatanje bandita i slicno takodjer u sred rp akcije zovete admina gdje radite krp ocigledno je da se vama neda rpati po pljackama jer zelite da sto prije resite to trebaliste jednostavno nastaviti rpati i skontati neki drugi fazon brate fib ste valjda imate kliker za razradu akicja i slicno ako ne onda neznam sto uopste vodite te organizacije mene uopste ne interesuje koce dobiti warning samo od moje strani fib i ostale drzavne org su postedzene vis eputa takodjer prekjucer sam vas mogao stavit ns forum gdje vodim vaseg covjeka a vi raflate u mene te me ubijste iako imam vaseg covjeka u rukama tako da ne pricam dalje o rp drzavnih organizacija... takodjer da se predstavim ic Leader Bloodsa Jack Carter.

Stepanic

Player
Player
Gospodine stepanicu cjenjeni posteni hocete reci da gang memberi nece dati zivot za organizaciju (gang) ja mislim suprotno takodjer u rl gang memberi ce dati sve za bandu kako nebih ostetili ostatak bande prije ce se jedan predat i zavrsit u zatvoru nego svi ja i dalje negiram da ja tu nigdje ne vidim rp2win i vidim samo policiju gdje nezna da ganja i lovi bandite na drugi nacin dobro znam poteze i fiba i sahpa i policije svi radite na isti princip mislim da je vrijeme da izmislite i skontate neke nove taktike za fatanje bandita i slicno takodjer u sred rp akcije zovete admina gdje radite krp ocigledno je da se vama neda rpati po pljackama jer zelite da sto prije resite to trebaliste jednostavno nastaviti rpati i skontati neki drugi fazon brate fib ste valjda imate kliker za razradu akicja i slicno ako ne onda neznam sto uopste vodite te organizacije mene uopste ne interesuje koce dobiti warning samo od moje strani fib i ostale drzavne org su postedzene vis eputa takodjer prekjucer sam vas mogao stavit ns forum gdje vodim vaseg covjeka a vi raflate u mene te me ubijste iako imam vaseg covjeka u rukama tako da ne pricam dalje o rp drzavnih organizacija...
Onda, realno sto bi trebalo da bude briga druge organizacije (LSPD/SAHP/FIB) zato sto im je otet clan? Kad je svaki clan cista potrosna roba za svoju organizaciju? Sto bi onda trebalo da bude briga organizacije sto je otet neki random lik ana auto putu za kog prvi put cuju? Ili, sto bi trebalo da nas bude briga kada za taoca drze lika koji je vec hapsen za pokusaj ubistva sluzbenog lica?

Rijad

Player
Player
Onda, realno sto bi trebalo da bude briga druge organizacije (LSPD/SAHP/FIB) zato sto im je otet clan? Kad je svaki clan cista potrosna roba za svoju organizaciju? Sto bi onda trebalo da bude briga organizacije sto je otet neki random lik ana auto putu za kog prvi put cuju? Ili, sto bi trebalo da nas bude briga kada za taoca drze lika koji je vec hapsen za pokusaj ubistva sluzbenog lica?
Pa nemozes da poredis brate drzavnu organizaciju ciji je cilj da obezbjedi grad i civile i koji su tu da ginu za civila dok gang organizacija boli k za civila nekog i za svog clana jer su svjesni u sta se uplicu da danas mogu biti sutra ne pritom ti isti ljudi su tu i spremni su zivot dat za svoj gang kao i drzavna org za svoje ljude i za grad i za civile o ovom stepanicu mozemo do sutra a to sto kazes da se drze taoci koji su ubice i koji su pokusali ubiti sluzbeno lice vama je uvjek bilo ono samo daj taoca neka ide iza nasi ledja i kao uvjek bude ostat ce 1 ili 2 pstrole s njima medjutim ja dok sam bio i u pd i u sahp taoci dodju pjeske sami do pd i sta se desi nece niko da ih ispita a npr ta lica su ta kao sto ti kazes ubice i slicno neznam to je vasa stvar i ja mislim da sam ja reko svoje. Necu da se svadjam s tobom niti da se raspravljam jer niti s tobom niti s bilo kime jer sve vas znam i sa svima sam i rpao i bio u istim organizacijama i slicno opet na kraju se nadama da necemo ni mi ni vi biti kaznjeni i tjt a meni kazna nista ne znaci warning kao warning. Lijep Pozdrav Jack Carter Leader (Bloods-a)

Ante Djukela

Player
Player
Od kad je obs dozvoljen za snimanje, i pov sa strima koj se nis ne čuje sa naše strane... vi ste odustali ne mi ...
Ante, ne mozes ici rp2win. Svi drugi gengovi uvek priznaju to. Evo balasi pre vas bili i uhvatili smo im dvojicu, razmenili ih.. Sve super. Oteli posle toga dva nasa i menjali ga za leadera.. Respect za Vagose.

Tvoj covek i moras po rp da se pobrines za svog coveka.

Pope, nemojmo prvi reportati druge org. ako smo prvi. Pokusajmo resiti sledeci put medjusobno. I jednima i drugima je u cilju da budemo duze ovde jer ovi disbandi nikome ne idu u korist.
Druže sam je oso na krov nitko ga nije poslao.. a vec sam ti sve rekao o tome tako da sta bude biti ce...

Ante Djukela

Player
Player
svaki clan koj se udruzi u bandu bi dao zivot za bandu i zna u sta se uplice, tako da bi isto i gulio u zatvoru za bandu.

ja ne znam koj clan bande bi ikada bio cinker jer bi ga onda mi prvo ubili.

tako da ako meni nije dopusteno niti da vidim pasoš osobe ja ne mogu reci da ga znam.

a ako ga je kolega prepoznao to je na njemu ja sam potvrdio ako je. a onda ga je on prepoznao kao tog izdajnika cinkera kojeg sam ionako htio ubiti... tako da nema smisla ovo sta radite

NE IGRATE IGRICU NEGO VAM JE U CILJU samo da SMJESTATE WARN svima!

ajde jednom odradite situaciju kako treba a ne KRP raditi.

ljudi smo i sve se da rijesiti, ko zna kako bi ispalo to al vaš eGo vam neda....

i sada ko je tu napravio RP to win, mi ili wi da mi ispadnemo tako?

vi ste samo otisli i rekli gotovo... boli nas briga za taoce, alo i da sam zamjenio covjeka za taoca i da nisam ja imam 2 taoca

kako se vi ponasate dođete na pregovore koda da ste vi glavni.

GLavni je onaj KOJ ima taoce!

a da ne pricam o ooc pricanju usred pljacke i sprdancijama usred Rp-a

nema smisla i mislim da se SVI moramo posvetiti kako kaze

sakal037 da igramo igricu​

a ne da smjestamo warn.

hvala

Urke

Player
Player
svaki clan koj se udruzi u bandu bi dao zivot za bandu i zna u sta se uplice, tako da bi isto i gulio u zatvoru za bandu.

ja ne znam koj clan bande bi ikada bio cinker jer bi ga onda mi prvo ubili.

tako da ako meni nije dopusteno niti da vidim pasoš osobe ja ne mogu reci da ga znam.

a ako ga je kolega prepoznao to je na njemu ja sam potvrdio ako je. a onda ga je on prepoznao kao tog izdajnika cinkera kojeg sam ionako htio ubiti... tako da nema smisla ovo sta radite

NE IGRATE IGRICU NEGO VAM JE U CILJU samo da SMJESTATE WARN svima!

ajde jednom odradite situaciju kako treba a ne KRP raditi.

ljudi smo i sve se da rijesiti, ko zna kako bi ispalo to al vaš eGo vam neda....

i sada ko je tu napravio RP to win, mi ili wi da mi ispadnemo tako?

vi ste samo otisli i rekli gotovo... boli nas briga za taoce, alo i da sam zamjenio covjeka za taoca i da nisam ja imam 2 taoca

kako se vi ponasate dođete na pregovore koda da ste vi glavni.

GLavni je onaj KOJ ima taoce!

a da ne pricam o ooc pricanju usred pljacke i sprdancijama usred Rp-a

nema smisla i mislim da se SVI moramo posvetiti kako kaze

sakal037 da igramo igricu​

a ne da smjestamo warn.

hvala
Kenja mi se od ovog komentara sto si napisao. Kazes da FIB juri i zeli svima da smesti WARN-ove? Pogledaj zadnje 3 nedelje koliko smo zalbi ukupno postavili na bande/mafije, a da ne pricamo o vama. Sami ljudi u FIB-u imaju toliko PoV-a da mozete i vi i pola organizacija na serveru da se disband-uju. Ali, nama to nije cilj. Ocito vidis i sam da si prekrsio pravilo i kada vidite da ste prekrsili pravilo, onda se hvatas za Sakalov komentar kako ne treba da se zalimo jedni na druge, a da smo mi isto to uradili vec bi uveliko bilo 405125 zalbi na nas. Sa pljacke smo otisli jer je prekrseno mnogo RP pravila i uz odobrenje administratora. Naucite da igrate igricu, da kada gubite prihvatite poraz, a ne da trcite ko Vendette i Ballasi po forumu i jure i stavljaju sve zive dokaze samo da taj isti FIB za koji je pola njih radilo dobiju disband.

Lekcija: Naucite da igrate igricu.

Pozdrav.

Rijad

Player
Player
Kenja mi se od ovog komentara sto si napisao. Kazes da FIB juri i zeli svima da smesti WARN-ove? Pogledaj zadnje 3 nedelje koliko smo zalbi ukupno postavili na bande/mafije, a da ne pricamo o vama. Sami ljudi u FIB-u imaju toliko PoV-a da mozete i vi i pola organizacija na serveru da se disband-uju. Ali, nama to nije cilj. Ocito vidis i sam da si prekrsio pravilo i kada vidite da ste prekrsili pravilo, onda se hvatas za Sakalov komentar kako ne treba da se zalimo jedni na druge, a da smo mi isto to uradili vec bi uveliko bilo 405125 zalbi na nas. Sa pljacke smo otisli jer je prekrseno mnogo RP pravila i uz odobrenje administratora. Naucite da igrate igricu, da kada gubite prihvatite poraz, a ne da trcite ko Vendette i Ballasi po forumu i jure i stavljaju sve zive dokaze samo da taj isti FIB za koji je pola njih radilo dobiju disband.

Lekcija: Naucite da igrate igricu.

Pozdrav.
De molim te ja neznam kako se ova igrica igra pa ako si voljan da mi odrzis par casova ahm samo da ne bude neki krp ili fear ili plakanje neko samo bez toga molim vi 1000% nemate nikakav dokaz za nas jer mi smo organizaciju skroz na novo obnovili i sve trebalo nam je skoro pa 2 sedmice da se vratimo tako da ne kenjaj bgti ovo nam je mozda 2-3 pljacka odkako smo vratili aktivnost i slicno a sto se tice prijava znaci vas covjek je danas postavio pov za najvecu glupost ikada za nas gdje naravno je odbijena zalba jer sumlja kako nas covjek koristi snajper na podmornici a to je bio rew i pdw najlakse je meni ici i tuzakat se po ovom forumu al ja nemam vremena za ovo i ovo mi je gubljenje vremena ali eto tice se moje organizacije pa moram i da dadnem odgovor to sto ti pricas da mi naucimo rpati sine ja sam ovu igricu igro i rpao sam i bio sam i admin i imao sam svoj srvr i sto i jedan dzavo tako da nemoj ti mene uciti kako i sta da se radi tu su admini da procjene mi cemo se braniti boze moj ako dobijemo warning nikom nista jbg al isk se nadam da necemo biti kaznjeni ni mi a ni vi nebih volio ali eto.

xtended

Player
Player
Sa pljacke smo otisli jer je prekrseno mnogo RP pravila i uz odobrenje administratora.
Imate li dokaz za ovu tvrdnju?

Sa nase strane je to zvucalo ovako "Momci, povalcimo se svi u FIB, necemo da pregovaramo sa ovim ljudima, prekidam sve, cao". Administrator koji je bio prisutan vam nije dao odobrenje da napustite pljacku od trenutka kada je dosao, do trenutka kada ste vi otisli.

Pov sa nase strane, od trenutka kada je admin dosao:

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom