Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odluku admistratora | Zika Turkovic

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6901
Players nickname
ante djukela
Administrators nickname
Zika Turkovic
Date
Dec 14, 2021
Time
11:37
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/28705/

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player

Ante Djukela

Player
Player
Kakve veze en server ima sa ovim?
ajde brate pogledaj video, dali mi imamo taoce ili vi, ponasate se ko da ste bogovi.
ako mi imamo taoce vama je u interesu da ih spasite, a gle kako svi pricate u isto crijeme i OOC i tako to... ajde mani se corava posla

ja sam sve IC napravio nikakav RP to win a neka VIŠI odluce.

Nikolaaaa

Player
Player
Mene samo zanima isto sto i Ziku. Kako ne maris za svoje ljude. Znaci ti bi svakog izdao. Plus ako si lider organizacije, ja da sam admin dobio bi disban na organizaciju zbog nepostovanja svojih clanova. Pa bih tebi onda dao sve ovo sto je Zika napisao. A onda bi ti poceo ceniti ljude oko sebe.

Nikolaaaa

Player
Player
I jos nesto da dodam, tvom coveku je oduzeta sva komunikacija. Znaci da ne sme pisati NIGDE. A napisao ti je da kazes da on ne vredi. Molim administraciju da kazne njega jer je napravio sta je napravio.

Rijad

Player
Player
Haha ti bih svakog izdao o tome ti i pricama ko odradimo izmjenu to je izdaja a ovako gang member bolje da ide jedan u zatvor nego 30+
Mene samo zanima isto sto i Ziku. Kako ne maris za svoje ljude. Znaci ti bi svakog izdao. Plus ako si lider organizacije, ja da sam admin dobio bi disban na organizaciju zbog nepostovanja svojih clanova. Pa bih tebi onda dao sve ovo sto je Zika napisao. A onda bi ti poceo ceniti ljude oko sebe.

Rijad

Player
Player
Evo brate moj mozda sam ja pogresio jer nisam cuo nigdje da mi je komunikacija oduzeta i slicno prvo to i ako imas pov bit ce dobro jer bgm nisam cuo 5 policajaca gore je odjednom pricalo dok me nisu sveli dole i nista a ma bas nista nisam razumio nisam lud jbg da mi neko oduzme kom da ja opet to radim i da mi postavljamo pov hahah a druga stvar posto vidim da si pun zlobe i slicno nije ova igrica ond aza tebe jer vi ocigledno vecina vas jedva ceka da neko dobije disband warn i da budu kaznjivani nije problem od sutra trcim po forumu i najmanju sitnicu cu prijavit al stacu ja ako sve drzavne org dobiju disband sta cemo mi bande onda radit ili obrnuto da bande dobiju disband nacekat cete se i mi i vi da neko drugi preuzme dok skupi ljude i slicno.

maisony9

:)
Player
Evo brate moj mozda sam ja pogresio jer nisam cuo nigdje da mi je komunikacija oduzeta i slicno prvo to i ako imas pov bit ce dobro jer bgm nisam cuo 5 policajaca gore je odjednom pricalo dok me nisu sveli dole i nista a ma bas nista nisam razumio nisam lud jbg da mi neko oduzme kom da ja opet to radim i da mi postavljamo pov hahah a druga stvar posto vidim da si pun zlobe i slicno nije ova igrica ond aza tebe jer vi ocigledno vecina vas jedva ceka da neko dobije disband warn i da budu kaznjivani nije problem od sutra trcim po forumu i najmanju sitnicu cu prijavit al stacu ja ako sve drzavne org dobiju disband sta cemo mi bande onda radit ili obrnuto da bande dobiju disband nacekat cete se i mi i vi da neko drugi preuzme dok skupi ljude i slicno.
Brate, ne možete tako RPati, to što vi zamišljate da je bolje 1 lik da završi u zatvoru pre svega na ispitivanju gde državne organizacije mogu da saznaju sve o vama pomoću seruma istina i ostalih trikova i onda sami sebi da userete, a drugo gledaj malo da bude korektan i zanimljiv RolePlay ako već igraš igricu toliko, ne znam čemu žalba na admina i ne znam gde ste vi videli koji Geng još radi ovakve stvari? Čuj bezvredan član...

maisony9

Player
Brate, ne možete tako RPati, to što vi zamišljate da je bolje 1 lik da završi u zatvoru pre svega na ispitivanju gde državne organizacije mogu da saznaju sve o vama pomoću svojih trikova i onda sami sebi da userete, a drugo gledaj malo da bude korektan i zanimljiv RolePlay ako već igraš igricu toliko, ne znam čemu žalba na admina i ne znam gde ste vi videli koji Geng još radi ovakve stvari? Čuj bezvredan član...

maisony9

Player
Izvinjavam se zbog mog mešanja u ovu žalbu, jednostavno sam imao potrebe kao član drugog genga da objasnim čoveku pošto niko neće. Pozdrav.

Rijad

Player
Player
Brate, ne možete tako RPati, to što vi zamišljate da je bolje 1 lik da završi u zatvoru pre svega na ispitivanju gde državne organizacije mogu da saznaju sve o vama pomoću seruma istina i ostalih trikova i onda sami sebi da userete, a drugo gledaj malo da bude korektan i zanimljiv RolePlay ako već igraš igricu toliko, ne znam čemu žalba na admina i ne znam gde ste vi videli koji Geng još radi ovakve stvari? Čuj bezvredan član...
Brate moj onda je i serum istine cist rp2win ha ja jbg ne rpamo svi isto niticemo ikad rpati nisam ja doso da igram igricu onako kaoo neko drugi radi nisam ja papagaj da radim copy paste tako da jbg takodjer taj serum istine jedva cekam da dodjem na red za to da vidim kako se to rpa.

xtended

Player
Player
Na engleskom serveru je administrator za slicnu situaciju doneo sledecu odluku:
As for "not caring about his members", I agree with Marabunta Leader that his members knew what they were getting into, Gangsters don't have to protect their own as LEO's have to because they don't have that nobility in them and they don't value their disciples that much.

Zbog toga je otvorena ova zalba. Ako ovde vaze ista pravila kao na engleskom serveru, onda bi i odluka administratora trebala da bude ista.
Takodje se zalimo, jer smatramo da je administrator prebrzo doneo zakljucak o celoj situaciji.

Svakako, FIB nije imao pravo da uradi KRP i da ode sa pljacke bez dozvole administratora koji je bio prisutan. Mogli su da odvedu tog naseg coveka koga su uhapsili u fib podrum, da mu daju serum istine i da nastave rp. Ali oni su u trenutnku odlucili da mi krsimo pravila, iako nisu admini i nije na njima da odredjuju da li neko krsi pravila ili ne, pogotovo jer je admnistrator vec bio prisutan i napustili pljacku, jer su ociglendo imali neke vaznije stvari da rade.

Takodje bih molio, da svako ko nema veze sa situacijom ne pise ovde, jer se tako zatrpava ceo posto sa spamom i gubi se sustina.

maisony9

Player
Brate moj onda je i serum istine cist rp2win ha ja jbg ne rpamo svi isto niticemo ikad rpati nisam ja doso da igram igricu onako kaoo neko drugi radi nisam ja papagaj da radim copy paste tako da jbg takodjer taj serum istine jedva cekam da dodjem na red za to da vidim kako se to rpa.
Niko nije rekao da moras RolePleyat kako drugi, al to ne znaci da ne moras da postujes pravila, pravila su tu da se postuju i da se igra po pravilima, za serum istine i ja kazem da je RP2Win ali to nije tema sad.

Rijad

Player
Player
Niko nije rekao da moras RolePleyat kako drugi, al to ne znaci da ne moras da postujes pravila, pravila su tu da se postuju i da se igra po pravilima, za serum istine i ja kazem da je RP2Win ali to nije
Pa eto ja ne tretiram to kao rp2win mada nisam admin nit mi mozemo da sudimo tako da mozemo dobeskraj ovako pisat i slicno ja sam reko svoje i misljenje i sve a sada na adminima je da odluce sta i kako.

Nikolaaaa

Player
Player
Rodjeni, gresis. Ja vas ne prijavljujem za sitnize i gluposti. Pa ni za PG. Ali vise ste mi preko glave sa vasim "RP"-OM jer vi momci od RP-A nemate ni osnovno R hvala lepo. Molim lepo

Rijad

Player
Player
Rodjeni, gresis. Ja vas ne prijavljujem za sitnize i gluposti. Pa ni za PG. Ali vise ste mi preko glave sa vasim "RP"-OM jer vi momci od RP-A nemate ni osnovno R hvala lepo. Molim lepo
Dobro mi glupi vi fakultet. Nek neznamo rpati i opet je manje prijava na nas nego na vas.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom